Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: 'Rejimin Bilinen Tüm Hedefleri Ateş Altına Alınmıştır'

etiket Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: 'Rejimin Bilinen Tüm Hedefleri Ateş Altına Alınmıştır'

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 22 şehit verilen İdlib'deki saldırının ardından, 'Kahraman askerlerimizin kanı yerde bırakılmayacak, Suriye sahasında devam eden faaliyetlerimiz, bayrağımıza uzatılan eller kırılana dek sürecek' açıklaması yaptı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise 'Katil rejim ve onu cesaretlendirenler bu kalleşliğin hesabını en ağır şekilde vereceklerdir.' dedi.

Altun açıklamasının devamında şunları kaydetti: 

Hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir. Namlusunu, askerlerimize doğrultan gayrı meşru rejime misliyle mukabele edilmesi kararlaştırılmıştır.

Astana Süreci tarafları başta olmak üzere tüm uluslararası toplumu üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye çağırıyoruz.

AKP Sözcüsü: 'Katil rejim bu kalleşliğin hesabını verecek'

AKP Sözcüsü: 'Katil rejim bu kalleşliğin hesabını verecek'

Anadolu Ajansı, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in saldırıya ilişkin 'Katil rejim ve onu cesaretlendirenler bu kalleşliğin hesabını en ağır şekilde vereceklerdir. Türkiye, Suriye'de yürüttüğü haklı mücadelesini uluslarası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak hedeflerine ulaşana kadar sürdürmekte kararlıdır. Milletimizin başı sağolsun.' dediğini aktardı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
155
37
22
21
14
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Heath Ledger

Katil Rejim ve onu cesaretlendirenler mi.. Bağıra bağıra RUSYA bunun hesabını verecek diyecek gücümüz yoksa bizim orada ne işimiz var çünkü benim bilidiğim r... Devamını Gör

clearskies

Yav he he.

Pasif Kullanıcı

Rusya bunun hesabini verecek desenize yiyorsa serefsizler, hepinizin elleri kanli askerlerimizin olumunden sizler sorumlusunuz. Allah belanizi versin, laneti... Devamını Gör

Ahmetcan Oral

aklıma aracın tepesine boru yerleştirip S-400 diye gezdiren adamlar geldi. :/