Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Gül'den Anlamlı Ziyaret: 'Benden Duanı Esirgeme Annem'

Cumhurbaşkanı Gül'den Anlamlı Ziyaret: 'Benden Duanı Esirgeme Annem'

Caner
11.05.2014 - 14:18
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Gül Annesinin Elini Öptü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de 'Anneler Günü'nde annesi Adeviye Gül’ün elini öperken, 'Allah sana uzun ömürler versin. Benden duanı esirgeme' dedikten sonra bir buket çiçek verdi. Gül, ardından annesinin elini öptüğü fotoğrafı twitter'da paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı'na ait özel uçakla dün Kayseri’ye gelen, akşam Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin kızı Merve ile damadı Mehmet Karaca’nın düğüne katılan Cumhurbaşkanı Gül, gece merkez Melikgazi İlçesi Kergah Bağları Gül Sokak'taki babasına ait iki katlı bağ evinde geceyi geçirdi. Bu sabah, yürüyüş yaparak güne başlayan Abdullah Gül, daha sonra yöresel sucuk ve pastırmanın da bulunduğu kahvaltı sofrasına babası Ahmet Hamdi, annesi Adeviye ve kardeşi Macit Gül ve diğer yakınlarıyla birlikte oturdu. Cumhurbaşkanı Gül, kilosunu korumak için hamur işinden uzak durduğu için, kentin kahvaltı sofralarının değişmez hamur işlerinden katmer ve su böreği sofraya konulmadı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, annesi 82 yaşındaki Adeviye Gül’ün elini öptü, 'Anneler Günü'nü kutladı. Gül, 'Allah sana uzun ömürler versin. Benden duanı esirgeme' diyerek annesine bir buket çiçek verdi. Kardeşi Macit Gül de annesinin elini öperek, 'Anneler Günü'nü kutladı. Cumhurbaşkanı Gül, annesinin elini öperken çekilen fotoğrafı sosyal medyada 'Kayseri’de güne annemin elini öpüp hayır dualarını alarak başladım' diyerek paylaştı.

Gazeteciler, gün boyu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kergah Bağları'ndaki bağ evinin önünde bekledi. Ancak Cumhurbaşkanı Gül’ün bugün resmi bir programı olmadığı iletildi.

Oktay ENSARİ- Demet ÖZTÜRK/KAYSERİ, (DHA)-

**https://twitter.com/cbabdullahgul/status/465431331586187264**

Kaynak: http://www.dha.com.tr/cumhurbaskani-g...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0