Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Gül Başbakan Erdoğan'ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Gül Başbakan Erdoğan'ı Kabul Etti

Fatih UZUN
10.04.2014 - 20:44
trthaber.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanı Gül İle Görüştü

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ile görüştü. Köşk’te basına kapalı yapılan görüşme bir saat 10 dakika sürdü.

Abdullah Gül, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili yaptığı “Konuşmanın zamanı geldi” açıklamasının ardından Erdoğan ile ilk kez bir araya geldi. Köşk’te yapılan haftalık olağan görüşme 1 saat 10 dakika sürdü.

İki lider arasında yapılan haftalık olağan görüşme, Gül’ün cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili geçen hafta yaptığı “Artık bu konuyu konuşmanın vakti geldi. Başbakanla oturup konuşacağız” açıklaması nedeniyle önem taşıyor.

Açıklamanın ardından yapılan ilk görüşmede, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunun da gündeme gelmiş olabileceği belirtiliyor.

Başbakan Erdoğan da hafta sonunda bazı medya temsilcileriyle bir araya gelmiş ve kafasındaki cumhurbaşkanı adayını “Bu seçimden sonra sorumluluklar farklı olacak. Protokol cumhurbaşkanı değil terleyen koşan koşturan bir cumhurbaşkanı olmalı” sözleriyle tarif etmişti.

IMCTV

Kaynak: http://www.imctv.com.tr/2014/04/10/ba...

Cumhurbaşkanı Gül Başbakan Erdoğan'ı Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ile görüştü. Köşk'te basına kapalı yapılan haftalık olağan görüşme, bir saat 10 dakika sürdü.

  • trthaber.com
Kaynak: http://www.trthaber.com/haber/gundem/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0