Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erken Seçim Olmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erken Seçim Olmayacak

Batuhan
23.11.2021 - 12:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim, Haziran 2023' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez'de AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satırbaşları şöyle:

  • Partimize yönelik kapatma davası ardından yaşayan süreç, ülkemizi yargının yapısında kapsamlı değişiklik yapan halkoylamasına götürdü.

  • Gezi olayları ile ilk işaret fişeği atılan, darbe ile demokrasimizi yıkma girişimlerine karşı milletimizle mücadele yürüttük.

  • Kuruluşumuzdan bu yana girdiğimiz her seçimden birinci çıktık. Şu anda muhalefet neden çırpınıyor? AK Parti ve MHP'nin başarısının önüne geçemeyeceklerini biliyorlar.

  • Hala 'erken seçim erken seçim.' Olmayacak erken seçim, Haziran 2023.

  • Tuzakları bozacağız, hedeflerimize ulaşacağız.

  • 2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Meclis'te çoğunluğu almak suretiyle rekoru çok daha ileri taşıyacağız. Bizim boş bıraktığımız her yer yalanla, çarpıtmayla doldurulacaktır. Ülkemizi CHP'nin yalanlarına terk edemeyiz. Türkiye'yi helalleşme deyip de bozmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu'nun kifayetsizliğine terk edemeyiz.

  • Meydanı bölücü örgütün güdümündeki HDP'ye de, şehit yakınlarına sövmekten başka mahareti olmayan edepsizlere de bırakamayız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
39
15
9
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kabus

yemez gtü yemez. hapse atmak az olur yaptığı bütün torpillerin hesabını vermeli çaldığı her kurusun hesabini vermeli. kaçamamalı tum polis, hakim, savcı emri... Devamını Gör

bookcase

Buna artık sen karar veremezsin :)

Kzlt

Akp kurulduğundan bu yana seçim gündemi olsun olmasın devamlı anket yaptıran bir parti. Anketlerde oyları düşük çıkmasa şimdiye çoktan erken seçime gitmiştik... Devamını Gör