Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'dan HDP'ye Sert Mesaj: 'Yargıdan Kurtulamayacaklar'

Erdoğan'dan HDP'ye Sert Mesaj: 'Yargıdan Kurtulamayacaklar'

Caner
10.12.2014 - 21:00 Son Güncelleme: 11.12.2014 - 08:58
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İç Güvenlik Reformu'na ilişkin, 'Bu düzenlemeyi bozmaya gayret edenler, bunun yegane sorumlusu olacaktır. Halkı sokağa dökmek isteyenler yargıdan kurtulamayacaktır' dedi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Stratejileri Sempozyumu Galası ve Türkiye Petrolleri 60. Yıl Resepsiyonu'nda gazetecilerin soruları üzerine, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın İç Güvenlik Reformu'na ilişkin açıklamalarını değerlendirdi.

İç Güvenlik Reformu ile yapılacak düzenlemelerin tamamen toplumun düzenini korumaya, huzurunu sağlamaya yönelik olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu düzenlemeyi bozmaya gayret edenler, bunun yegane sorumlusu olur. Halkı sokağa dökmek isteyenler yargıdan kurtulamayacaktır' ifadesini kullandı.

Hükümetin İç Güvenlik Reformu ile atmış olacağı adımın çok isabetli bir adım olduğunu ve milletçe bu adımın yanında durmak gerektiğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Molotofkokteylleriyle bu ülkede siyaset yapamayız. Böyle bir siyaset yapılamaz. Bunu kabul etmek mümkün değil. Vatandaşın camını, çerçevesini indirenlere sıcak bakamayız. Halkımızı, insanımızı, et dağıtmaya giden vatandaşımızı, bu gençleri öldürmeye yönelenlerle beraber hareket edenleri savunamayız. Devlet bunlara karşı belli yaptırımlar hazırlamak durumundadır. Şu anda hazırlanan paket ben böyle bir paket. Hayırlı olsun diyorum' değerlendirmesinde bulundu. 

  • AA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0