Görüş Bildir
Haberler
ÇUKURDAYIZ

ÇUKURDAYIZ

05.11.2018 - 19:37

ÇUKURDAYIZ

çukur çok iyi gibi görünen bir mafya dizisi. aslında içi bildik maço mafya ağır abileri ve küfürlü  , abartılı macera sahneleriyle dolu bir dizi. kötü de değil aslında merak uyandırabiliyor. ne olacağını biliyorsun ama nasıl olacağını merak ediyorsun bu da bir başarı aslında. ama bu hatası az yada olmayan bir dizi olduğu anlamına gelmez. çukur bir hata başyapıtı. şimdi bu hatalara bir bakalım.

SELİM VE ÇOCUKLARI

öner erkan’ ın 4 Ocak 1980 doğumu  kızını oynayan ece yaşar ‘ ın 20 Şubat 1994 doğumu

şimdi bir de oğlu akın geliyor oda kızından büyük olduğuna göre selim kaç yaşında ? birinci sezonda baba kız dram yaptıkları yerde seyirci o duyguyu nasıl alabildi hayret. şahsen ben oralarda çok güldüm. selim kızına sarılıp “babacığım” dediğinde seyirci nasıl gülme krizine girmedi anlamadım.

ALİÇO ‘NUN ASKERLİĞİ

aliço otizmli biri değil mi o nasıl askere gidebiliyor ki

Ülkemizdeki tüm erkekler için yasal zorunluluk olan ve aynı zamanda yapılması kutsal sayılan askerlik hizmetinin, otizmli bireyler tarafından yerine getirilebilmesi mümkün değildir. bazılarının dediği gibi hasta değil rol yapıyorsa bunun o sahnelerde ufakta olsa seyirciye verilmesi gerekmez mi?

askerliği kısa kesip yeni bölüme gelecek olursak aliço kara kuzuların çöpünden düşman analizini nasıl yapabiliyor? çöplerin üstünde “ben mahsun un çöpüyüm ” “bu çeto nun çöpü” yazıyor herhalde. yada aliço bir süpermen gerçi oda bilemez ya neyse.

ÇUKUR BİZİM EVİMİZ YAMAÇ BABAMIZ

çukurda özellikle bu yeni sezonda her şey yamaç kazansın diye onun istediği gibi gelişiyor.mesela yamaç afgan ın  yatak odasında onun telefonuna baktığında hiç zorlanmadan telefonun öbür ucundaki adam yamaç a istediği bilgiyi hemen verdi. yamaç sadece nerede olduklarını söylemelerini istedi  .bu kadar basitse mahsun çeto yu bulmak için neden o kadar yoruldu ki oda gidip sorsaydı o salak mı .

CUMAALİ

afgan onu bir depoya kapattığında nedense o kaçabilsin diye her şeyi hazırlamış. onun yanına kutular koymuş ve bu kutularda işine yarayabilecek ne isterse var.tuzak kurabileceği halattan çuvala çukur logosu çizebileceği büyük beyaz bir çarşaf ve siyah boya kadar. hemen yan odada kalan çeto gariban hiçbir şeyi yok ateşi bile taş devri adamları gibi yakıyor. anladık koçovalılar kazanmak zorunda ama bu kadar basit olmaz. o zaman inandırıcılık kalmıyor. bir de bu adam gereğinden fazla maço itici oluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
36
34
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın