Görüş Bildir
Haberler
Cristiano Ronaldo 40 Yaşına Kadar Real Madrid'de!

Cristiano Ronaldo 40 Yaşına Kadar Real Madrid'de!

Batuhan
09.10.2014 - 11:31

Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, Portekizli yıldızın 40 yaşına kadar Real Madrid'te futbol hayatına devam ederek emekli olacağını söyledi.

İspanyol basınına konuşan Mendes, 29 yaşındaki oyuncunun Manchester United'a transfer olacağı yönünde basında çıkan iddiaları yalanlayarak, 'Cristiano Ronaldo 40 yaşına geldiğinde Real Madrid'ten emekliye ayrılacak' dedi.

Portekizli yıldızın kulübünde çok mutlu olduğunu yineleyen Mendes, 'Ronaldo'yu Madrid'ten ayırmak imkansız. Bütün rekorları kırıyor ve gelmiş geçmiş en iyi sporcu o' değerlendirmesinde bulundu.

Ronaldo'nun Manchester United'ta 6 yıl geçirdiğini hatırlatan Mendes, 'Bu nedenle United'ın, Ronaldo'nun kalbinde her zaman özel bir yeri olacak ama o sadece Madrid'i düşünüyor ve her zaman orada kalacak. Başka bir kulübe imza atması imkansız' ifadelerini kullandı.

Golcü oyuncudan övgüyle bahseden Mendes, 'Onun gibi bir oyuncu daha gelmeyecek. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor ve 40'ına kadar oynayacak. Onu kimseyle kıyaslayamazsınız. Gelecek 500 yıl onun gibi birisi daha çıkmayacak' iddiasında bulundu.

AA

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/spor/fut...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0