Görüş Bildir
Haberler
CR7 İçin Bomba İddia! Geri mi Dönüyor?

CR7 İçin Bomba İddia! Geri mi Dönüyor?

Yüksel Venedik
14.09.2014 - 18:50 Son Güncelleme: 14.09.2014 - 18:51

Cr7 İçin Bomba İddia! Geri Mi Dönüyor?

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, gelecek sezon Manchester United'a geri döneceği iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan haberde önemli futbolcularını takımdan göndermesi üzerine Real Madrid'de eskisi kadar mutlu olmayan Ronaldo'nun eski takımı MAnchester United'a dönebileceği belirtildi. United'ın yanı sıra süperstara imza attırmak isteyen kulüpler arasında Kırmızı Şeytanlar'ın ezeli rakibi Manchester City de bulunuyor.

2009'da United'dan 80 milyon pound karşılığında Real Madrid'in yolunu tutan Ronaldo'nun geri dönmesindeki son kararın Louis Van Gaal'de olduğu, Hollandalı menajerin bu transferde henüz bir karara varmadığının belirtildi.

Gelecek sezon 30 yaşında olacak Ronaldo için Real Madrid'in en az 60 milyon pound bonservis bedeli talep edeceğinin iddia edildiği haberde Falcao'yu satın alma opsiyonlu kiralayan United'in iki yıldızı birlikte kadroya katma konusunda sıkıntı yaşayabileceğine vurgu yapıldı.

Ronaldo - Real Madrid - United üçgenindeki görüşmeleri dikkatle takip eden Manchester şehrinin diğer büyük takımı City, Portekizli yıldız için daha önce de teklif yapmış ancak başarılı olamamıştı.

Real Madrid'de mutsuz olan ve United'a geri dönme olasılığı bulunan Ronaldo için bir görüş bildirmeyen Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Van Gaal'in ilgilendiği isimler ise, Roma'nın Hollandalı savunma oyuncusu Kevin Strootman ile Borussia Dortmund'un yıkılmaz kalesi MAts Hummels. Manchester United, bu ikili için yaz transfer dönemi boyunca girişimde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı.

Kaynak: http://www.acunn.com/spor/cristiano-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın