Görüş Bildir
Haberler
Country Müzik Böylesini Görmedi

Country Müzik Böylesini Görmedi

Ulaş
08.04.2014 - 22:44
onedio.com

Country Müzik Böylesini Görmedi

Amerikan Country Müzik Ödülleri, sahiplerini buldu. Miranda Lambert üç ödülle geceye damga vururken, beşinci kez Yılın Kadın Sanatçısı seçildi

Amerikan Country Müzik Ödülleri, önceki akşam Las Vegas’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yedi dalda ödüle aday gösterilen Miranda Lambert, üç ödül kazanarak geceye damga vurdu. Miranda Lambert, aynı zamanda Yılın Kadın Sanatçısı Ödülü’ne de değer görüldü. Taylor Swift ve Carrie Underwood gibi güçlü adayları geride bırakarak ödülü kazanan Lambert, böylelikle beş yıl üst üste Yılın Kadın Sanatçısı seçilerek rekor kırdı. Yedi dalda ödüle aday gösterilen Tim McGraw ise sadece Yılın Videosu Ödülü’nü kazandı.

Jason Aldean Yılın Erkek Sanatçısı seçilir- ken, Kacey Musgraves Same Trailer, Different Park adlı kaydıyla Yılın Albümü Ödülü’nü kazandı. Geçen yıl da aynı ödüle değer görülen Aldean, “Geçen yıl bu ödülü kazandığımda şaşırmıştım ama bu yıl daha da fazla şaşırdım. Muhteşem günler yaşıyorum, o yüzden umarım kısa zamanda sona ermez” dedi. Yılın Şarkısı Ödülü, Lee Brice’ın seslendirdiği I Drive Your Truck şarkısına değer görülürken, En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı da Justin Moore seçildi. 

Taraf

Kaynak: http://www.taraf.com.tr/haber-country...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0