Görüş Bildir
Bakırköy Kadın Cezaevi'nde Kalmış Birisinin Gözünden Kadın Mahkum Manzaraları
Kimi zaman gazetelerin üçüncü sayfalarında, kimi zaman realite şovlarda suça bulaşmış pek çok kişinin hikayesine rastlıyoruz ama sayfayı veya kanalı değiştirince bu olaylar hafızalarımızdan siliniyor. Eğer bu kişilerle birebir diyalog kurarsanız toplumumuzda yaşanan olaylar aklımızda daha çok yer tutuyor. Sibel Gürcihan isimli bir Twitter kullanıcısı da şahit olduklarını tek tek anlattı.
Boşandıktan Sonra Yaşadığı Küçük ama Derin Anlamlar İçeren Bir Olayı İçtenlikle Anlatan Kadın
Evlilik her ne kadar bir insanın hayatındaki dönüm noktalarından biriyse boşanmalar da hayatın içinde var olan bir olgu. Tabii evlilik nasıl geçerse geçsin, sonrasındaki adaptasyon süreci de boşanan bireyleri zorlayabiliyor veya önceki hayatında fark etmeden yaptığı şeyleri sorgulamak için zaman tanıyor. Twitter'da gündeme gelen isimsiz bir yazı da ufak bir alışverişin bile insanın kendisini nasıl sorgulatabilecek güçte bir ders olduğunu gösteriyor.
Reklam
Reklam
ŞOK'a Salıncak Geliyor! 27 Nisan 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu
etiket
ŞOK 27 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu Onedio'da! Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK aktüel ürün katalog listeleri yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta 2024 kataloğu hafta sonu fırsatlarını merak ediyorsanız aktüel kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel ŞOK broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. Bakalım 27 Nisan 2024 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var?Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.“Bu içerik marka iş birliği içeriyor. ”
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam