Görüş Bildir
Haberler
Çok Sevildiler: Çorba Parasını Çıkarmak İsteyenler İçin Birbirinden Aksiyonlu 12 Battle Royale Oyunu!

Çok Sevildiler: Çorba Parasını Çıkarmak İsteyenler İçin Birbirinden Aksiyonlu 12 Battle Royale Oyunu!

Don't mind me
26.11.2018 - 15:38

Battle royale oyunları günümüzde neredeyse tüm oyun sektörünü domine ediyor. Geçtiğimiz yıllarda yükselmeye başlayan oyuncu sayısı, hayran kitlesi, oyun satışları, günümüzde zirvede! Ayrıca her geçen gün yeni Battle Royale oyunları çıkmaya devam ediyor. Genellikle 100 oyuncunun, bir adada savaştığı ve sona kalan tek kişinin ya da grubun zafer kazandığı bu oyunlar, kısa sürede çok sevildi. Sizler için en sevilen ve yeni 12 battle royale oyununu derledik! İyi okumalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. H1Z1

1. H1Z1

Battle royale oyunlarının popüler olma döneminde ortaya çıkan ve sevilen bir oyundu ancak şüphesiz günümüzde düşüşte. Güncellemelerle pek çok yenilik getirse de oyuna, eski günlerine dönmesi imkansız gibi.

SteamPlayStation Store

2. Playerunknown's Battlegrounds (PUBG)

2. Playerunknown's Battlegrounds (PUBG)

Battle royale oyunları, zirveyi şüphesiz PUBG ile gördü. 7'den 70'e herkesin gözdesi, ilk çıktığında adeta sansasyon yaratan oyun günümüzde de popülerliğini korumaya devam ediyor. Aralığın başında da PlayStation'da göreceğiz PUBG'yi.

Steam, PlayStation, Xbox

3. Fortnite

3. Fortnite

Aslında en başta bir zombi istilasında hayatta kalma oyunu olarak tasarlanan Fortnite, battle royale modunu oyuna eklendikten sonra her şey bambaşka hale geldi. 

Eğlenceli ve dinamik oynanışının yanında diğer battle royale oyunlarında olmayan inşa modu ile fark yaratan Fortnite, o kadar kısa sürede patladı ki herkes adeta şaşkına döndü. Patladığı dönemdeki kadar olmasa da popülerliğini koruyan oyun, Epic Games'in amiral gemisi haline geldi.

EpicGames, PlayStation, Xbox

4. Call of Duty: Black Ops 4

4. Call of Duty: Black Ops 4

'Siz yapıyorsanız, biz kralını yaparız.' diyen CoD yapımcıları, Black Ops 4'ü sadece çok oyunculu moduyla piyasaya sürdü. Battle royal modu oyun camiasında çok beğenildi. Geçtiğimiz ay piyasaya giren oyun, şimdiden bu yılın en çok satanları arasında.

Blizzard, PlayStation, Xbox

5. Realm Royale

5. Realm Royale

Realm Royale, battle royale oyunlarında farklı bir bakış açısı sunuyor. Oyunda suikastçı, büyücü, avcı ve mühendis gibi belli özelliklere sahip karakterleri oynayabiliyorsunuz ve sadece silahlar değil, yetenekler de savaşlarda önemli rol oynuyor. Oldukça dinamik, daha az stresli ve eğlenceli bir oyun arıyorsanız Realm Royal'i tavsiye ederiz.

Steam

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ring of Elysium

6. Ring of Elysium

PUBG ile tırmanan battle royale furyasında pek çok benzer oyun üretildi. Ring of Elysium, H1Z1 ve PUBG ile benzer özellikleri, daha düşük grafik özellikleri ile sunuyor. Böylece, eğer PUBG kaldıracak bir sisteme sahip değilseniz bile Ring of Elysium ile battle royale oyunlarının heyecanını yaşayabiliyorsunuz.

Steam

7. Dying Light: Bad Blood

7. Dying Light: Bad Blood

Dying Light serisinin battle royale modu olarak tanıtılan Dying Light: Bad Blood, oldukça dinamik ve eğlenceli bir oynanışa sahip. Tabanca tüfek yerine daha çok baltalar, sopalar, satırlar, oklar ile savaşıyorsunuz.

Steam

8. Fear the Wolves

8. Fear the Wolves

Fear the Wolves, çıkalı birkaç ay geçmesine rağmen ismini duyurmayı başaramamış bir oyun. İnternet üzerinde, oyun bulma konusunda sıkıntı yaşandığı çünkü oynayan pek kimsenin olmadığı yönünde eleştirilere sahip. Ancak başarılı oyun şirketi Vostok Games'in oyunu Fear the Wolves mutantlar, radyasyon, korkunç yaratıklarla dolu bir haritaya sahip ve bu durum da oyuna aksiyon katıyor.

Steam

9. Survive.io

9. Survive.io

2 boyutlu evrende battle royale oyunu mu? Survive.io sadece tarayıcı üzerinden oynanabilen, basit ama oldukça zevkli bir oyun. Can sıkıntısına birebir! 

Buradan oynamaya başlayabilirsiniz.

10. Island of Nyne

10. Island of Nyne

Göz alıcı grafikleri ve biraz daha geleceğe yönelik dizaynıyla Island of Nyne, olumlu tepkiler almayı başardı.

Steam

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arma 3: Battle Royale

11. Arma 3: Battle Royale

Arma serisi gerçekçiliği ve eğlenceli oynanışı ile pek çok oyunseverin beğenisi kazanmış bir oyun. Arma 3'ün bir modu olarak çıkan Arma 3: Battle Royale de, Arma serisinin gerçekçiliğini battle royale oyunlarıyla buluşturuyor.

Steam

12. Mavericks: Proving Grounds

Peki sizin favori Battle Royale oyununuz hangisi? Liste dışında neler tavsiye edersiniz? Yorumlarda buluşalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
12
9
6
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Paco Hernandez

şimdi ben epeyce eski kafalı oyuncu oladuğum için anlamıyom bunları. hacı battle royale ne? bizim bildiğimiz battlefield 1942'lerden, unreal tournament'lerde... Devamını Gör

El Anonimo

aynı mantık sadece harita daha büyük ve teçhizatsız olarak başlıyorsun haritada silah bulup kapışıyorsun işte :D

Erbil Özkaya

insanlari siddete oldurmeye meyil etmekten baska bi amaci olmayan sacma sapan oyunlar 10 15 yasindaki cocuklar bunlari oynuyo ve oldurmenin normal oldugunu d... Devamını Gör

El Anonimo

bu oyunların bir çoğu çocuklar için değil oynatıp oynatmamak ebeveynlerin elinde. çocukların pek bir suçu yok. maalesef onlar kötü ebeveyn ve teknoloji mağduru.