Görüş Bildir
Haberler
Çok Daha Keyifli Bir Cinsel Birliktelik İçin Uygulamanız Gereken 7 İletişim Taktiği!

etiket Çok Daha Keyifli Bir Cinsel Birliktelik İçin Uygulamanız Gereken 7 İletişim Taktiği!

R.G.
19.11.2020 - 15:25

İletişim konusunda büyük bir eksikliğimiz olduğu aşikar! Bu eksiklik sosyal hayatta çok sayıda olumsuzluklara sebep olsa da asıl büyük tehlike yatak odasında! Cinsel ilişki, sadece fiziksel aktivitenin ve cinsel gücün önemli olduğu bir eylem değil. Aynı zamanda iletişim becerilerini de kullanmamız gereken bir faaliyet. Eğer iletişim konusunda gerekeni yapmaz ve bir 'hödük' gibi davranırsanız partneriniz size çaktırmasa da bu durumdan çok rahatsız olabilir. Hazırsanız seks sırasında enerjiyi arşa çıkaracak ve partnerinizle harika bir cinsellik yaşamanızı sağlayacak bazı iletişim tüyolarına göz atalım!

1. Her şeyin bir ayarı var

1. Her şeyin bir ayarı var

Bu teoriyi kim ortaya attı bilmiyoruz ama yüksek sesle inlemek düşündüğünüz kadar baştan çıkarıcı bir şey değil. Elbette cinsel ilişki sırasında keyiften bazı sesler çıkarmak çok doğal fakat partnerinizin kulak zarlarını patlatacak kadar bağırmazsanız sizin için daha hayırlı olabilir. Ayrıca çok fazla bağırmanın 'Ben bu işin acemisiyim' mesajı verdiğini de aklınızın bir köşesinde bulundurun.

2. Partnerinize adıyla hitap edin

2. Partnerinize adıyla hitap edin

Cinsel ilişki esnasında partnerinize ara ara ismiyle hitap etmeyi unutmayın. Adıyla hitap ederek o dakikada odak noktanızın 'sadece cinsel ilişki' değil, 'partnerinizle birlikte cinsel ilişki' olduğunu göstermiş olursunuz. Ayrıca kendisi daha değerli hissedebilir.

3. Hislerinizi paylaşın

3. Hislerinizi paylaşın

Cinsel ilişki esnasında konuşarak pozisyon ve ilişkinin sertliği hakkındaki hislerinizi paylaşabilirsiniz. Her pozisyondan ve her tempodan memnun olmak zorunda değilsiniz. İletişim kanallarını açık tutarak hem kendiniz hem de partneriniz için en doğru pozisyonu bulabilirsiniz. Bu sayede gelecekteki birlikteliklerinizde çok daha keyifli zaman geçirebilirsiniz.

4. Gülümseme önemli

4. Gülümseme önemli

Partnerinizin gözlerinin içine bakarak gülümsemek ortamın daha da ısınmasını sağlar. Ayrıca tarafların öz güvenini yükseltir. Partnerlerin birbirine karşı duyduğu memnuniyeti temsil eder. Dolayısıyla cinsel ilişki esnasında suratınızı asık tuttuğunuzu zannetmiyoruz ama gülümsemenizi göstermek için ufak bir çaba harcayabilirsiniz.

5. Şık lakaplar kullanabilirsiniz

5. Şık lakaplar kullanabilirsiniz

Cinsel ilişki esnasında partnerinizin ne kadar iyi olduğunu göstermek için şık ve kendi aranızda anlamlı olabilecek bazı lakaplar kullanabilirsiniz. Burada lakap konusunda bir sınırlama yok. Eğer aranızda özel bir anlamı yoksa 'ayı gibi', 'kısrak gibi' türevi klasik ve odunsu hitaplardan kaçınırsanız iyi olabilir.

6. Partnerinizi yönlendirin

6. Partnerinizi yönlendirin

'Bu çok güzel!', 'Şu an muhteşem hissediyorum.', 'Lütfen durma!' gibi cümlelerle partnerinizi yönlendirebilirsiniz. Aynı şekilde partnerinizden duyacağınız yönlendirmelere riayet edebilirsiniz.

7. Ses tonunuzu ayarlayın

7. Ses tonunuzu ayarlayın

Kısık sesle konuşmak, sesi daha çekici hale getirmek cinsel ilişki esnasında enerjiyi yükseltebilir. Partnerinizin daha tutkulu bir şekilde hareket etmesini sağlayabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
261
135
109
100
69
69
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özgür

Doğaçlama olması taraftarıyım.