Görüş Bildir
Haberler
TV
Efsane Çizgi Film Johnny Bravo Geri Dönüyor

Efsane Çizgi Film Johnny Bravo Geri Dönüyor

Bir dönem bütün dünyada büyük ilgi ve beğeniyle takip edilen Johnny Bravo çizgi filmi yakın zamanda yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukluğumuzun en efsane çizgi dizilerinden biri olan Johnny Bravo, 2017'de geri dönmek için hazırlanıyor. Powerpuff Girls ve Ben 10'in ardından şimdi de reboot kervanına Johnny Bravo'da katıldı. 

Yeni çizgi dizinin adı ''Suzy ve Johnny'' olacak. Eski seride küçük bir kız olan Suzy, bu seride genç bir kız olarak karşımıza çıkacak ve Johnny ile kadınların bugünlerde karşı karşıya oldukları zorlukları, taciz tehlikeleri gibi şeyleri araştıracaklar. Ve bu seride ki Johnny, eski Johnny gibi kızlara sarkıntılık yapan bir Johnny Bravo değilde daha feminist bir Johnny Bravo olarak karşımıza çıkacak.

2017'nin Sonbaharında seyirciyle buluşacak

2017'nin Sonbaharında seyirciyle buluşacak

Serinin ilk bölümünde Johnny, eskiden kızlara sarkıntılık yaptığı için izleyicilerden özür dileyecek ve Suzy, bu konu hakkında açıklamalarda bulunacak. Cartoon Network başkanı Christy Milhouse şu açıklamalarda bulundu;

''Johnny Bravo, Cartoon Network tarihinde kötü bir karakter oldu. Çünkü bizler bu kas kafalı karakteri taciz edici birisi olarak gösterdik. Johnny, toplumumuzda zehirli bir erkek sembolü hâline geldi. Genç erkekleri kötü etkiledik.''

Kısacası Johnny Bravo, 2017'nin Sonbaharında seyircileriyle buluşacak. Bakalım kızlara sarkıntılık yapmayan Johnny beğenilecek mi?

cynicnomore

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
7
3
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Muhammed Göktaş

seslendirmede eski kurallar geçerli olursa tadından yenmez

Furkan Jackson

Büyük ihtimal yine öyle yaparlar. Yine CN stüdyolarında aynı yönetmen yaptıracağı için öyle olur.