Görüş Bildir
Haberler
Çocukları Bu Testten Uzak Tutun: Korku Eşiğine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

etiket Çocukları Bu Testten Uzak Tutun: Korku Eşiğine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı?

14.07.2016 - 16:04

Korktuğun veya korkmadığın şeyler senin bilinçaltının neye saplantılı olduğunu söylüyor. Lütfen verdiğin cevaplarda dürüst ol.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Gece vakti evde yalnızsın. Yatağında uyumaya çalışırken ilk başta tıkırtılar duydun ama önemsemedin. Daha sonra bu tıkırtı odana yaklaşan ayak seslerine dönüştü. Ne yaparsın?

2. Dergini, telefonunu, tabletini aldın tuvalette kakişko keyfi yapacaksın ama klozetin kapağını açar açmaz bu manzarayla karşılaştın.

2. Dergini, telefonunu, tabletini aldın tuvalette kakişko keyfi yapacaksın ama klozetin kapağını açar açmaz bu manzarayla karşılaştın.

3. Karanlık bir sokakta yürüyorsun ve önünde üç tane sana doğru havlayan köpek gördün. Ne yaparsın?

4. Uyanır uyanmaz yastığının yanında bu arkadaşa rastladın. Ne yaparsın?

5. Sence en rahatsız edici gif hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu oyuncak bebeklerin hangisi daha korkunç?

7. Geldik son soruya. Bir hafta boyunca bu hayvanlardan biriyle aynı odada olmak zorunda kalsan hangisini seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seks!

Seks!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın sekse saplantılı. Bilinçaltında sürekli cinsellik var. Karlı dağlar gibi yüksek bir libidon var. Biz bizeyiz şimdi utanmaya gerek yok. Dürüst olalım seks çoğu kişi için önemlidir ama senin için bu diğer insanların birkaç tık üstünde. Fark etmesen de veya itiraf edemesen de senin aldığın tüm kararların arkasında bu dereler gibi çağlayan libidon var. Neyse şimdi bir nefes al, kendine gel.

Öfke!

Öfke!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın öfkeye saplantılı. Bundan senin sağı solu dağıttığın, insanlara zarar verdiğin anlamı çıkmıyor elbette. İçinde bazı şeylere, bazı kişilere karşı bitmek bilmeyen bir öfke var ve bu öfke bir ateş gibi içini yakıyor. Aslında seni hayata bağlayan, aksiyon almanı sağlayan da bu öfke ateşi. Büyük ihtimalle kontrol etsen de içinde her zaman patlamaya hazır bir yanardağ ile dolaşıyorsun. Biraz sakin...

Aşk!

Aşk!

Verdiğin cevaplara göre senin bilinçaltın aşka saplantılı. Senin için hava da su da aşk. Tüm yollar sevgiden geçiyor senin için. Aşk sadece sevgiliye duyulan bir aşk değil. Bir yorgunluk çayı, güzel bir manzara, huzur veren bir şarkıya bile aşık olabilirsin. İçinde sevgi olan her şey senin için değerli. Öyle ki karanlık denen bilinçaltın bile aşka, sevgiye, sevdaya saplantılı.

Yemek!

Yemek!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın yemeğe saplantılı. Bu sadece bir besin tüketmekle veya çok yemekle alakalı değil. Yemek hazırlamak, servis yapmak, süslemek, insanlara ikram etmek, onlarla paylaşmak, bir lezzet keşfetmek için yollara düşmen hep senin bilinçaltında olan şeyler. Bu da senin anlayışlı, keyfine düşkün, zevk sahibi biri olduğunu gösteriyor. Umarız hayatın bol malzemeli bir pizza kadar leziz ve renkli, koca bir dilim frambuazlı pasta kadar tatlı olur.

Yalnızlık!

Yalnızlık!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın yalnızlığa saplantılı. İnsanları, insan ilişkilerini çok önemsiyorsun. Hataların ve eksiklerin doğal şeyler olduğunu düşünüp insanları öylece kabulleniyorsun. Bu da senin yalnız kalmaktan korktuğunu gösteriyor. Herkes rahatlamak için yalnız kalmaya can atarken sen eş dost arasında, insanların içinde kendini daha huzurlu ve güvende hissediyorsun.

Para!

Para!

Verdiğin yanıtlara göre senin bilinçaltın paraya saplantılı. Hiç birbirimizi kandırmayalım. Yanlış anlaşılmamak için diğer insanlara itiraf edemesek de para hayattaki birçok şeyin anahtarını sunuyor. Maddi konularda çok sıkıntı çektiğin, hatta bu maddi sorunların manevi sorunlara da yol açtığını çok iyi bildiğin için senin bilinçaltın maddiyata saplanmış kalmış. Bunun cimrilik olduğunu iddia etmiyoruz. Parayı hem kendini hem de çevrendeki insanları mutlu edecek yegane şey olarak gördüğün için bu saplantı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1977
1314
789
608
404
369
334
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Amy Winehouse

O kadar giflerden,fotoğraflardan korka korka çözdüm ve seks mi çıktı?

Xari Vi Kashwakamak

yine seks dedi allah belanızı versin

Ecrin Demir

seks