Görüş Bildir
Haberler
Çocuklara Özel Tablet Artsee Studio!

Çocuklara Özel Tablet Artsee Studio!

Onedio Medya
11.02.2014 - 00:04 Son Güncelleme: 11.02.2014 - 00:31

Çocuklara Özel Tablet Artsee Studio!

Çocuklara özel bu tablet, onların yaratıcıklarının ve algılarının gelişmesine yardımcı oluyor!

Birbirinden farklı tablet üstü oyunlarla teknoloji severleri buluşturmaya devam eden , bu kez çocukları dijital interaktif sanat stüdyosu olarak da adlandırılan ' ArtSee Studio ' ile buluşturuyor. Zengin aparatıyla tabletinizi korurken aynı zamanda çocukların yaratıcıklarının ve algılarının gelişmesini sağlayan 'ArtSee Studio'; Farklı animasyonları, müzik ve özel efektlerden oluşan menüsüyle duyma; Kalem, mum boya ve boya fırçası ile de dokunma duyularının gelişmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda çocukların kendi basit çizimlerini interaktif ve daha renkli yapmasını sağlayan 'ArtSee Studio' bu sayede özgüvenlerinin gelişmesine de katkı sağlıyor.

Yaptıkları resimlerin tablet üstünde kalmasını istemeyen çocuklara; kâğıt üzerine baskı alıp sevdikleriyle paylaşmasını sağlayan 'ArtSee Studio', aynı zamanda facebook, twitter gibi sosyal medya'nın yanı sıra e-mail yolu ile arkadaşları ve ailesiyle paylaşarak çevreleriyle interaktif iletişim kurmasına imkân tanıyor. Çocukların kavrama yetileri ve çizim becerilerinin daha da gelişmesine yönelik oyunların yer aldığı ArtSee Studio'da labirent, simetri oyunları, eşleştirme ve hafıza geliştirici gibi oyunlar yer alıyor. Çocuklarınızın her geçen gün yaşadıkları dünyayı daha yakından ve hissederek tanımasına yardımcı olan oyunlar sunan ArtSee Studio ile zaman onlar için daha keyifli geçecek.

Teknoloji meraklılarına eğlenceli ve sıra dışı ürünlerle buluşturmaya devam eden S.M.A.R.T Teknoloji; çocukların kişisel gelişimlerini arttıran, zamanı daha eğlenceli ve faydalı geçirmelerini sağlayan yeni ürünleri ile Teknosa ve seçkin teknoloji marketlerde oyun severleri bekliyor. Fiyatı : 139.00 TL

Basın bülteninden derlenmiştir

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/cocuklar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın