Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunu Cebine Koyduğu Notla AVM'de Terk Eden Anneye Hapis

etiket Çocuğunu Cebine Koyduğu Notla AVM'de Terk Eden Anneye Hapis

Bursa’da çocuğunun cebine “Zor durumdayım” diye not yazarak AVM’deki oyun alanında terk eden anneye iki ay 15 gün hapis cezası verildi. Hükmün açıklanması geri bırakıldı. Anne, 5 yıl içinde herhangi bir suça karışırsa bu cezasını çekecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'da 4 yaşındaki oğlunu bir AVM'nin oyun alanına bırakarak kaçan 31 yaşındaki anne Gamze E. tutuksuz yargılandığı davada, 'çocuğu terk etmek'ten 'iyi hal' indirimiyle 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

Annenin sabıkasız oluşu dikkate alınarak hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

"Çok zor durumdayım, tek çarem buydu"

"Çok zor durumdayım, tek çarem buydu"

Gamze E. 2019'un Ocak ayında oğlunun cebine bir not koyarak kayıplara karışmıştı. 

Notta 'Çok zor durumdayım, çocuğuma bakacak durumum yok. Tek çarem buydu. Bir başıma bu kadar yapabildim' yazılıydı.

Olayla ilgili yapılan inceleme sonucu kimliği ve kaldığı yer tespit edilen Gamze E., gözaltına alınmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Anne hakkında 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal' ve 'terk etme' suçlarından toplam 3 yıl hapis cezası istendi.

Baba: Çocuğumun terk edildiğini gazetelerden öğrendim

Baba: Çocuğumun terk edildiğini gazetelerden öğrendim

Bugün görülen durruşmada çocuğun babası Murat E., şikayetçi sıfatıyla dinlendi. 

Murat E., 'Gamze ile 2012 ve 2015 yılları arasında birlikte yaşamıştık. Bu beraberliğimizden Hamza Miran isimli çocuğum oldu. Çocuğumun AVM'de terk edilmiş vaziyette bırakıldığını gazetelerden öğrendim. Sanıktan şikayetçi değilim ve davaya katılmak istemiyorum' dedi.

"Çocuğu terk etme" suçundan ceza verildi

"Çocuğu terk etme" suçundan ceza verildi

Mahkeme heyeti, sanık Gamze E.'nin 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlal' suçundan, baba Murat E.'nin şikayetçi olmaması üzerine beraatine karar verdi. 

Gamze Nur E., 'çocuğu terk etme' suçundan 3 ay hapse çarptırılırken, cezası 'iyi hal' indirimiyle 2 ay 15 güne düşürüldü. 

Hükmün açıklanması geriye bırakılırken 5 yıl içinde herhangi bir suça karışması halinde ise bu cezasını çekeceği belirtildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
127
57
11
7
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
artuditu

Baba tarafına bakıyorum ben 3 yıl beraber yaşadık dediğine göre nikah falan yok ortada, yine bu açıklamadan çıkarımım adamın başka biri ile evli olduğu, bunu... Devamını Gör

Gizemtheballerina

'Siz dogurun biz bakariz' , 'Tecavuze ugradiysa cocuk neden ölsün, anne ölsün' , 'Her eve en az üc cocuk' . Bunlari ben demedim.

seydi

anne nin de baba nın da acilen kısırlaştırılması lazım