Görüş Bildir
Haberler
ÇOCUĞUNA BİLE ACIMADI!

ÇOCUĞUNA BİLE ACIMADI!

sinem öztürk
19.02.2013 - 23:00 Son Güncelleme: 19.02.2013 - 23:02

ÇOCUĞUNA BİLE ACIMADI!

Çorlu’da yaşayan ev hanımı bir çocuk annesi 8,5 aylık hamile 21 yaşındaki Bircan Bakır, hırsızlıktan sabıkalı eşi 20 yaşındaki Ahmet Bakır tarafından darp edildi. Babasının evine sığınan genç kadın eşinin kendisini sürekli darp ettiğini kaydetti. Ölüm korkusu ile yaşayan genç kadın polis giderek kocasından şikayetçi oldu.

HIRSIZLIK YAPMADI DİYE DARP ETTİĞİ İDDİASI

Eşinin hırsızlık yapmadığı için kendisini darp ettiğini kaydeden Bakır, “8,5 aylık hamileyim. Eşim beni hırsızlık yapmıyorum diye darp etti. Eşim beni asfaltın üzerinde sürükledi. Eşim tarafından birçok kez darp edildim. Yüzümde ve bacaklarımda darp izleri var.” Dedi.

POLİS İLGİLENMEDİ İDDİASI

Eşinin elini kolunu sallayarak gezdiğini ve polislerin yakalamadığını iddia eden Bakır, “Eşimin beni dövdüğü gece karakola gittim. Karakolda benimle kimse ilgilenmedi. Polisler bana hastaneye gitmemi söyledi. Hastanede muayene edildim. Bebeğe bakıp bebeğimin bir şeyi olmadığını söylediler. Bana rapor verildi. Ben raporumun kaç günlük dahi olduğunu görmedim. Polisler beni bekletti. Benimle ilgilenmediler. Hiçbirşey yapmadı. Sonra beni hastaneye gönderdiler. Rapor aldım polislere verdim. Bana ‘eşini yakalayacağız’ dediler ama daha bir şey olmadı. Eşim hala ortalıkta geziyor.

‘EŞİM TARAFINDAN HER AN ÖLDÜRÜLEBİLİRİM’

Eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini kaydeden Bakır, “Eşim tarafından her an öldürelebilirim. Eşim beni öldürecek. Eşim tarafından ölümle tehdit ediliyorum. Eşim babamın evinin yanına geldi. Eşyalarımız yaktı. İlgilenen yok. Polis ‘155’i arayın biz geliriz’ diyor. Polis gelene kadar iş işten geçmiş oluyor. Ölüm tehlikem var.” dedi.

25 GÜN SONRA DOĞUM YAPACAK

Eşinden ayrılmak istediğini kaydeden Bakır, “25 gün sonra doğum yapacağım. Hayati tehlikem var. Ben bundan kurtulmak istiyorum. Yetkililer bana yardım etsin. 1 yaşındaki çocuğumda eşimin elinde. Çocuğumu merak ediyorum. Eşimi istemiyorum. O hayatımda olmasın artık. Ondan nefret ediyorum. Görmek istemiyorum.” dedi.

Öte yandan Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıktan sabıkalı koca Ahmet Bakır’ı yakalamak için çalışma başlatt

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0