Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Coachella 2015: En Renkli Kareler

Coachella 2015: En Renkli Kareler

Makyaj.com
15.04.2015 - 16:07 Son Güncelleme: 15.04.2015 - 16:11

10-12 Nisan hafta sonunda California, Indio'da başlayan ve 17-19 Nisan'da ikincisi düzenlenecek olan Coachella sanat ve müzik festivali, her sene olduğu gibi fotoğraflarıyla iç geçirtiyor. Pek çok ünlü yıldıza da rastlayabileceğimiz festivalde, ilham alınası çok şey var! Birkaçına göz atmaya ne dersin?

Dikkat çekenler

'Ah o gemide ben de olsaydım' dedirten karelerden Coachella notları...

Bohem detaylar:

Senelerdir düzenlenen festivalin geleneksellemiş teması, bohemlik. Bunu katılımcıların stillerinde de yoğun olarak görebiliyoruz. Dileğimiz, dışarıda da böyle giyinebilmek!

Jean şort:

California'nın iç ısıtan esintisine en çok yakışanlardan biri de, Jean şort! Alessandra Ambrosio, Paris ve Nicky Hilton, Katy Perry gibi ünlü yıldızların da aralarında bulunduğu katılımcılar, mini jean şortların hem seksi hem rahat olmasından maksimum derecede istifade ederek bunu gelenekselleştirmişler bile!

Beyaz rengin hakimiyeti:

Coachella kombinasyonlarında en belirgin renk trendi, minimal görünümlü beyaz. Hafif bronzlaşmış tenlere, müzik ve dansın enerjisiyle dağılmış, ucu açılmış saçlara en iyi şekilde eşlik ediyor. Özellikle dantel ve örgü detaylarla birleştiğinde son derece bohem, aynı zamanda sofistike ve şık görünüyor.

Şapka:

Hiçbir festival elbette şapkasız olmaz! Uzun saatler güneşte geçen zaman bir kenara, bohem festival stilini en iyi yansıtan ve güneş gözlüğüyle kombinlendiğinde makyaj yapmama rahatlığını stil sahibi bir hale getiren yegane aksesuar!

Renkli makyaj:

Makyajlar festival ruhunu yansıtacak derecede renkli! Özellikle neon pembe rujlar ve cesurca uygulanmış kalın stilli eyelinerlar çok revaçta. Işıltılı geçici dövme de dikkat çeken detaylardan. Beyaz, dantel kombinasyonlarla muhteşem duruyorlar!

Rahat ve cool bir stil:

Coachella gibi eğlenceli ve bir o kadar hareketli olan bir etkinlikte bulunurken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri; tabii ki rahatlık. E tabii cool da olursa tadından yenmez. Fotoğraflar gösteriyor ki, festival katılımcıları pek çaba harcamış gibi görünmeden çekici ve cool duruyorlar!

Salınık ve doğal görünümlü saçlar:

Coachella'nın rahat ve bohem ruhuna uygun olarak saçlar genellikle olabildiğince rahat bir stilde; doğal su dalgalı ya da örgülü. Hem güzel, hem işlevsel.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın