Görüş Bildir
Haberler
Clouds Web İle Hepsi Bir Arada: Web Sitesi, Alan Adı Ve Barındırma

Clouds Web İle Hepsi Bir Arada: Web Sitesi, Alan Adı Ve Barındırma

Clouds Web İle Hepsi Bir Arada: Web Sitesi, Alan Adı Ve Barındırma

Clouds Web üzerinden kolay bir şekilde web sitesi için istenilen alan adı (domain) kaydı yapılabiliyor ve hatta alan adıyla uyumlu, tamamen kullanıcıya özel e-posta adreslerine sahip olunabiliyor. Üstelik web sitesinin barındırılması (hosting) için ekstra hizmet arayışına girmeden ve masraf yapmadan, Clouds Web'in Türkiye merkezli bulut sunucularından anında faydalanılabiliyor.

Web sitesi sahibi olmak için gerekli olabilecek her şey Clouds Web ile karşılanabildiği gibi, kodlama ve programlama gibi hiçbir ek bilgiye ihtiyaç duymadan hızlı ve basit bir şekilde web siteleri oluşturulabiliyor. Kolayca oluşturulan web siteleri, yönetim paneli üzerinden her an, her yerde yönetilebiliyor ve bu sayede web siteleri sürekli güncel halde kalıyor.

Responsive (duyarlı) tasarım alt yapısı sayesinde, Clouds Web ile oluşturulan siteler sadece bilgisayarlarda değil, akıllı telefon, tablet gibi tüm mobil cihazlarda da ideal şekilde görüntülenebiliyor. Clouds Web'in sahip olduğu mobil uyumlu gelişmiş teknolojiler sayesinde siteler, akıllı telefon ve tabletler üzerinden de yönetilebiliyor.

Kısa süre içerisinde 1000'in üzerinde kullanıcıya ulaşan Clouds Web, herkesin web sitesi sahibi olmasını sağlamak amacıyla aylık sadece 12.5TL'ye en son web teknolojilerini hizmete sunuyor.

Kaynak: http://www.kurumsalhaberler.com/inaja...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın