Görüş Bildir
Haberler
Çizgi Roman Sayfalarından Sanal Dünyada Hayat Bulan 11 Oyun

Çizgi Roman Sayfalarından Sanal Dünyada Hayat Bulan 11 Oyun

Bir çizgi roman okuru olarak çizgi roman uyarlaması oyunları elime geçtikçe oynamaya çalışıyorum. Bu oyunlardan bazılarını sizler için bu listemde derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. X-Men Origins: Wolverine

1. X-Men Origins: Wolverine

Bu oyunu oynamadım ve ilk defa duydum. Daha önce bir oyunda Wolverine'i kontrol etme fikri nedense hiç aklıma gelmemişti. O dönem çıkan X-Men Origins filminin çıkışından sonra yapılmış bir oyun bu. Wolverine olarak oynama fikri güzel olsa da o kötü Deadpool'u yeniden görmek istediğime emin değilim.

2. The Walking Dead Serisi

2. The Walking Dead Serisi

The Walking Dead'i her ne kadar bir çoğumuz diziden biliyor olsak da aslında Tony Moore ve Charlie Adlard'ın orjinal çizgi romanıdır aslında. Telltale Games'in altın çağındayken çıkardığı bir oyun. The Walking Dead serisini seviyorsanız eğer mutlaka bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim.

3. The Wolf Among Us

3. The Wolf Among Us

Bill Willingham'ın Fables çizgi roman serisinden uyarlanan bu oyun zamanının en popüler interaktif film oyunlarından biriydi. İnteraktif film türünü seviyorsanız eğer bu oyunu oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.

4. Marvel's Spider-Man

4. Marvel's Spider-Man

1. veya 2. sınıftayken oynadığım Spider-Man oyununun ardından süper kahraman oyunlarının hayranı oldum ve her tarafta süper kahraman oyunları arar oldum. Bu oyunun kendine has dövüş mekanikleri ve hikayesinden dolayı oynamayı çok istiyordum. Hala daha çok istiyorum ancak oyun sadece Playstation'da olduğu için oynyamıyorum.

5. LEGO Batman serisi

5. LEGO Batman serisi

Batman'in ciddiliği ve LEGO oyunlarının ciddiyetsizliği bir araya gelince garip bir şey çıkmasını beklerdim ancak ortaya son derece başarılı bir oyun çıkmış bulunmakta. Çok yüksek sistem istemeyen bu oyuna göz atmanızı tavsiye ederim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Injustice: Gods Among Us

6. Injustice: Gods Among Us

Çizgi roman okumayı çok sevdiğimi söylemiştim. Çizgi romanlarda DC evrenini okumayı daha çok seviyorum ve bu oyunu oynadıktan sonra bu seri favori çizgi roman serim haline geldi. Mortal Kombat gibi bir dövüş oyunu olan Injustice:Gods Among Us'a göz atmanızı tavsiye ederim.

7. Injustice 2

7. Injustice 2

Injustice: Gods Among Us oyununun devam oyunu olan Injustice 2 oyununu ilk oyunu sevdiyseniz mutlaka oynamanızı tavsiye ediyorum. Injustice 2 çizgi romanları oyunun önceki dönemini anlattığı için oyunu oynamak için çizgi roman serisinin bitmesini bekliyorum. Hikaye konusunda benim kadar takıntılı değilseniz eğer mutlaka bu oyuna göz atın ilk oyunun aksine çok güzel grafikleri var.

8. Deadpool

8. Deadpool

Ortaokuldayken oynadığım oyunlardan biri Deadpool'un oyunu ve o dönemler oyunu abartmıyorum 5-6 kere bitirmişimdir herhalde. Deadpool'un o eğlenceli ve deli havasını yansıtan mükemmel bir oyun bu. Sebebini hatırlamıyorum ancak şu an oyun hiç bir platformda satılmıyor. Oynamak için korsan indirmek zorundasınız. :(

9. LEGO MARVEL Super Heroes

9. LEGO MARVEL Super Heroes

LEGO oyunlarının eğlenceli havasıyla birleşen Marvel evreni ve karakterleri ortaya çok eğlenceli bir oyun haline gelmiş. Her ne kadar LEGO olsa da oyunun açık dünyasında Iron Man olarak veya Spider-Man olarak gezme fikri güzel geliyo.

10. Marvel's Avengers

10. Marvel's Avengers

Bu oyun benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Square Enix ellerindeki mükemmel fırsatı nasıl batırabildiler hala daha anlamış değilim. Evet oyun belkide son derece başarısız ama içimdeki Thor ve Iron Man ile düşmanları dövme isteğine karşı koyamadığım için oyunu satın aldım ve şu an oynuyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Batman: Arkham Knight ve Arkham serisi

11. Batman: Arkham Knight ve Arkham serisi

Spider-Man oyunundan sonra süper kahraman oyunlarını sevme sebeplerimden biri olan bu oyun serisinin ilk başta Batman: Arkham Origins'di. Sonrasında serinin ilk iki oyunu olan Batman: Arkham Asylum ve Batman: Arkham City oyunlarını aldım ve oynadım. Batman: Arkham Knight çıktığı dönemde çok iyi bir bilgisayara sahip değildim ve dolayısıyla alıp oynayamamıştım. Bilgisayarımı yenilediğim dönemde oyunu satın alıp 4 günde bitirmiştim.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın