Görüş Bildir
Haberler
Çizgi Roman ile Ciddi Düşünenler: #Nextframe Başlıyor

Çizgi Roman ile Ciddi Düşünenler: #Nextframe Başlıyor

adem kara
15.03.2014 - 15:24
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çizgi Roman ile Ciddi Düşünenler: #Nextframe Başlıyor

Sizlere geçen hafta çizgi roman dünyasının yükselen yıldızı Rafael Grampá’nın #nextframe projesini çıtlatmıştık. Bugün de düşündük taşındık ve şeceresine kadar anlatalım istedik.

Çoğumuzun hayatında karşılaştığı bir durumdur; güzel bir işimiz vardır, şartları gayet iyidir ama sanki bir şeyler eksiktir. Kafanızda dönüp dolaşan fikirleri, kendi bağımsızlığınızı ilan ederek gerçeğe dönüştürmek istersiniz. Bizzat kendi yaratacağınız bir fikrin, bir ürünün peşinden koşmak istersiniz. Grampá’nın da tam olarak başına gelen durum bu. Oldukça saygın bir animasyon firmasında güzel bir işi olmasına rağmen, kendi yarattığı bir dünyanın peşinde koşmaya karar veriyor. Hazırı varken, sıfırdan yaratmak arzusuyla yanıp tutuşuyor. Bu arzusunun meyvesini de votkanın sözlükteki karşılığı Absolut ile ortaklaşa giriştiği projeyle birlikte bir güzel topluyor ve çizgi roman dünyasında çok daha saygın bir yer ediniyor.

Absolut da Transform Today kampanyası icin adam arıyor o sıralar. Votkanın iyisinden anladığı gibi çizgi roman yazarının da iyisinden anlayan Absolut, Rafael Grampá’yla boş sözleşmeye imza atıyor, bayrağı öptürüyor. Bu iki ismin yolu böylece kesişiyor. İkili birbirlerinden o kadar menun kalıyorlar ki; yeni bir proje için “Eski Dostlar” şarkısını söyledikten sonra tekrar bir araya gelmeye karar veriyorlar. Evet; #nextframe projesinden bahsediyoruz.

Sıfırdan bir dünya ve karakterler yaratmanın, hayal gücünün engin denizlerine açılmanın temel alındığı bir proje #nextframe. Rafael Grampá’nın önderliğinde temeli atılacak bir hikayenin çimento görevini göreceği, insanların fikirleriyle şekillendireceği bir inşaat.

Yıldızlı pekiyiyle geçtiği sınava sizleri de sokarak yaratıcılığınızı özgür bırakmanıza ön ayak olmak istiyor Grampá. #nextframe’in asıl amacı da bu aslında. Hep “Acaba?”larla yaşayıp, içindeki cevheri kilit altında tutanların o kilidi kırması için bir fırsat. Ve böyle fırsatlar da öyle kolay kolay gelmiyor maalesef…

Bu fırsatı tepmemek için fikirlerinizi sakınmayın ve #nextframe’de Grampá’nın dava arkadaşı olun. Yepyeni bir dünyanın gidişatına, karakterlerin aldığı kararlara yön verin. “Şu şöyle olsa iyi olurdu” demekten zerre gocunmayın. Hayal dünyanızda cirit atanları yüksek sesle söyleyin. Rafael de sizleri dinlesin ve bu güzelim fikirlerinizle Next Frame dünyasının açılışı için son rötüşları yapsın.

Animasyon film olarak Berlin’de gösterilecek #nextframe ile Absolut ve Rafael Grampá’nın yanındaki haklı yerinizi almanız işten bile değil.

Siz bir an evvel; Facebook.com/Absolut adresindeki yetkili arkadaşlardan gerekli başvuru bilgilerini almaya bakın.

Kaynak: Play Tuşu

Kaynak: http://playtusu.com/haber/detay/5386/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın