Görüş Bildir
Haberler
Çıplak Uyumanın 8 Faydası

Çıplak Uyumanın 8 Faydası

Kaan Sahin
04.09.2014 - 19:06 Son Güncelleme: 04.09.2014 - 19:27

Çıplak Uyumanun 8 Faydası

Çıplak Uyumanun 8 Faydası

  • Fazla işlerden kurtulun

Her hafta yatak döşek yıkamazsınız ve pijama alma zorunluluğunuz kalmaz. Soyunur yatarsınız.

  • Sıkıcı kıyafetlerden kurtulun

Bazı insanlar işten eve, evden işe yaşarlar. Hayatlarını iş kıyafetleri ve gece kıyafetleri arasında yaşamak gerçekten çok zordur. Ayrıca pijamayı hemen giyebilmeniz için evde sizi bekleyen birileri olmaması lazımdır. Eğer biri varsa o şık ama sıkıcı pantolondan kurtulamazsınız! Emin olun bu süreçte yatıyorum kelimesi vücudunuzun aslında çıplak yatmaya hazır olduğunun göstergesidir. 

  • Vücudunuza saygı duyun. Ona güvenin

Çıplak yatmak zamandan harcamanızın önüne geçtiği gibi vücudunuzun rahat ve daha iyi hissetmesini sağlıyor. Vücudunuz rahat olduğunda ise size mutluluk ve özgüven veriyor. Güvenle hareket ediyorsunuz. Bu şekilde insanlar tarafından herzaman daha çekici gözüküyorsunuz.

  • İlişkinize zevk katın

Eşiniz ile güçlü bir ilişki sağlar! Pijamalar herzaman karşı cins için kabadır ve mutsuzluk sağlar. Ancak çıplak olmak kan basıncını arttırır çiftin birleşmesinin daha heyecanlı olmasını sağladığı gibi, ciltlere temas edilerek uyumak dünyanın en rahat en güvenilir ve en güzel şeyidir.

  • Cinsel hayatınızı güçlendirin

Cinsel ilişkinize fazladan görsellik katacak. Daha sık seks yapacaksınız. Daha sık, daha sık, daha!

Gece uyanma sebebi olan ipliklerin hiç biri olmayacak, ekstra dolgu ya da vücudunuzu rahatsız edecek bir kumaş. Vücut ısınız kıyafetler sayesinde terleme aşamasına gelmeyecek, her sabah normal bir ısı ile terlemeden uyanacaksınız. Emin olun dünyanın en iyi uykusu olacak.

  • Daha iyi bir cilt

Vücudunuz nefes almaya başlar, nefes alan vücut ise birçok sivilceyi yok eder; yok ettiği gibi yeni sivilcelerin çıkmasına engel olur.Vücudunuza nefes aldırın!

  • 80 Yaşında bile genç kalın

Çıplak yatmak tabi ki insanların geç yaşlanmasına neden olur. Çünkü elbiseler gece vücuda yayılan cildinizi onarmak için yayımlanan hormonu engeller. Sıcak vücudu daha da sıcak tutar. Geceleri soğuk olmak vücuda daha iyi gelir kırışıklıkların da önüne geçer!.

Kaynak: http://okugec.com/ciplak-uyumanin-8-f...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın