Görüş Bildir
Haberler
Çıplak Arama İddiası: 'Onurlu Kadın Bunu Söylemek İçin Beklemez' Diyen AKP'li Zengin 2017'de Ne Demişti?

Çıplak Arama İddiası: 'Onurlu Kadın Bunu Söylemek İçin Beklemez' Diyen AKP'li Zengin 2017'de Ne Demişti?

Çıplak arama iddialarıyla ilgili 'Onurlu kadın, ahlaklı kadın bunu söylemek için bir sene beklemez' diyen AKP'li Özlem Zengin'in 2017'de yaptığı bir konuşmada bu sözlerin tam tersini sarf ettiği ortaya çıktı. Zengin, o dönemdeki konuşmasında şiddet gören kadınların bunu açıklayamadığını ve paylaşamadığını söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Meclis'te Uşak’taki çıplak arama iddialarını reddederken, “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir” ifadelerini kullanmıştı.

"Bu kurgusal bir harekettir" 🎥

Zengin’in bu sözlerine sosyal medyada tepki yağdı 👇

Detaylar 👇

Zengin'in 2017'deki açıklaması: 'Şiddet gördüklerini söyleyemiyorlar' 🎥

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Onurlu kadın, ahlaklı kadın bunu söylemek için bir sene beklemez' sözlerinin ardından Zengin'in 2017'de katıldığı bir programda erkek şiddeti üzerine yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu. 

Zengin, programda yaptığı konuşmada şiddet gören kadınların bunu saklama eğiliminde olduklarını belirterek şiddeti açıklamaları çağrısında bulunuyordu: 

'Hiç kimse, hiçbir kadın, gözünde morluk varken kafasını bir duvara vurduğunu söylemesin. Gerçeği söylesin. Ve size şunu söyleyeyim, yapılan bir sürü araştırma eğitimli kadınların eğitimsiz kadınlara yakın oranda şiddet gördüğünü bize söylüyor. Ama biliyor musunuz eğitimli kadınlar çok zor durumda. Bunu söyleyemiyorlar, bunu paylaşamıyorlar.'

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
64
18
5
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Someone else

İçindeki kötülük yüzünden fışkırıyor resmen. Tam bir "ölüm yiyen".

Sedat Yılmaz

Bunların bugün A dediklerine yarın B demeleri hiç de şaşırtmıyor. Toplumun ruh haline göre her türlü söylemi arşivlerinde bulunduruyorlar.

Uygar Aytun

Bizim halkın en büyük zaaflarından birisi de kısa süreli hafızaya sahip oluşudur. Bunlar da bu özellikten faydalanarak dün söylediklerini bugün reddediyorlar... Devamını Gör