Görüş Bildir
Haberler
Çince Öğrenmekten Kendinizi Alamayacağınız 6 Altın Neden

Çince Öğrenmekten Kendinizi Alamayacağınız 6 Altın Neden

ercan atak
29.12.2014 - 17:57 Son Güncelleme: 03.01.2015 - 15:27

1.Türkiye’de havalı olursunuz

1.Türkiye’de havalı olursunuz

Havalı biri olmak istiyorsanız  Çince öğrenmeyi  mutlaka deneyin başlar başlamaz Çincenin büyüsüne kapılacaksınız.  Aileniz, arkadaşlarınız hatta sizi sevmeyen akrabalarınız bile sizinle gurur duyduğunu söyleyecek, sizin Çince biliyor olmanızla övünecekler, sizin şanınızı herkese duyuracaklar. Ortamlarda sizden mutlaka birkaç kelime Çince kelime duymak isteyeceklerdir hazırlıklı olun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Çinliler heryerde

Çinliler artık kendi topraklarına sığamayacak kadar çoğaldılar! Yavaş yavaş Türkiye’ye yaklaşıyorlar çok yakın bir zamanda etrafınızda  yüzlerce Çinli örürseniz şaşırmayın  ve hazırlıklı olun Çince biliyor olmak sizi fırsatlara açık hale getirecektir!

3. Çince dünyanın en çok konuşulan dili

Artık hemen hemen herkes şu yada bu şekilde ingilizce konuşuyor. Peki ya ikinci veya üçüncü dil olarak hangisini seçiyor ? Çinin dünya nufusunun çeyreğini oluşturduğunu biliyoruz, ingilizceyle  birlikte dünyanın yarısından fazlasıyla  Konuşabilmeyi  istemeyen var mı ?

4. Çince kolay bir dil

Biz Çinceyi hep zor bir dil olarak bildik! 

Evet zor bir dil bu doğru!  Fakat kolaylıklarından bahsetmemek de  nankorlük olur. Çince gramer olarak çok  basit denebilecek bir yapıya sahip, Türkçe gibi çekimlenmeyen bir olması, büyük harf  küçük harf gibi yazım kurallarınının da olmaması işleri daha kolay hale getiriyor. Yapmanız gereken tek şey kelime öğrenmek . Yani   ne kadar kelime, o kadar Çince! Kelime öğrenmekte o kadar zor değil çünkü her kelimenin tanımlayıcı  karakteri var bu yardımcı karakterler  kelimeyi bilmeseniz dahi neyle ilgili olduğu hakkında tahminde bulunmanızı sağlıyor.

5. Çinli kızları tavlayabilirsiniz!

Aslına bakarsanız Çinde çekici biri olmak için sadece yabancı olmanız yeterli, Çince konuşan bir yabancı Çin’de çok çekici bulunuyor   bu da sizin şansınızı artıracaktır. Geriye sizin karizmanız ve yeteneğiniz kalıyor.

6. Fakirseniz Ali Ağaoğlu'yla kapışmanızın tek yolu!

Hep bir ferrariye binmek istediniz ama şanslı doğmadığınız için bu hiç olmadı muhtemelende hiç olmayacak! ‘’ Ama artık hayalleriniz gerçek oluyor Çince öğrenin ve kendinize bir Ferrari alacak para kazanın, artık fakirlerin de birer ferrarisi olacak, onlarda arabasıyla kızlara hava atabilecek! ‘’  Bu güzel bir hayal olarak kalsın ben size gerçeği söyleyeyim. Çince öğrenerek kendinizi yeni fırsatlara açık hale getirin,  kendinize  yatırım yapmak ve kendinize güzel bir donanım eklemek istiyorsanız , size  güzel bir   haber; Emeğiniz boşa gitmeyecek!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
14
12
8
3
3
2