Görüş Bildir
Haberler
Çilingiroğlu'ndan Demirören'e: "Beşiktaş’ın Geldiği Bu Durumda Senin Çok Katkın Var"

Çilingiroğlu'ndan Demirören'e: "Beşiktaş’ın Geldiği Bu Durumda Senin Çok Katkın Var"

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e ağır eleştirilerde bulundu. Demirören'in Beşiktaş kulübü başkanlığı döneminde kulübü 17 milyon dolar borçla alıp 250 milyon dolar borçla bıraktığını ifade eden Çilingiroğlu, Beşiktaş'ın geldiği durumda en çok onun katkısı olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT Spor'da yayınlanan Gündem Spor adlı programda yorumcu Kaya Çilingiroğlu TFF başkanı Yıldırım Demirören'e sert eleştirilerde bulundu.

Çilingiroğlu'nun açıklamalarından bir bölümü:

'Finansal Fair Play’den korkup bu beyanatları veren Yıldırım Demirören bir dönem Beşiktaş’ın başkanıydı. Borçtan bahseden Demirören 17 milyon dolar borçlu aldığı kulübü 250 milyon dolar borçla bıraktı. Tekrar Finansal Fair Play’den dolayı Avrupa’ya gitmekten korkan Demirören’in döneminde Beşiktaş kulübü sahte evraktan 1 sene şikeden de 1 sene Avrupa’ya gidemedi. Aynı Demirören, bahsediyoruz dimi. Diyor ki çok güzel şeyler söylüyor. Diyelim ki hatalar yaptı şimdi o hataları gördü hataları düzeltelim diyor. Yöneticiye ne diyor ‘döneminden farklı bir borç çıkardığın zaman bunu öde’ harika fikir katılıyorum. Ağzından bal damlıyor ama şöyle diyorum geçmişe dönük 15 seneyi de kapsasın. Kendi döneminde 17 milyon dolarla alıp 250 milyon dolar borç bırakmışsın bir de üstüne üstlük 106 milyon dolar alacağım var diyorsun. Satır arasına koyuyor lafı borç silme olmaz diyor. Niye olmasın? Alt yapıya dönelim diyorsun geçen sene 14 oyuncuyu serbest bırakmışsın. Bir dediği ile bir dediği hiç uyuşmuyor. 3,5 milyar borç yapılmış diyor bildiğim kadarıyla bu borcun yüzde 20’sini kendin yaptın. Tesisleşelim diyor. 8 sene başkandın bir tesis yaptın mı? Fulya’yı kat karşılığında verdin o aldığın senetleri de kırdırdın borçları ödemek adına. Onun adı tesis değil. Beşiktaş’a 8 senedir niye tesis yapmadın. Beşiktaş 3 senedir sürünüyor senin de bunda katkın var. Beşiktaş’ın geldiği bu durumda senin çok katkın var.'

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

Adam bunu TRT' de dedi bir de. Hem çok şaşırdım hem de çok takdir ettim.

Pasif Kullanıcı

Has Beşiktaşlı bu ya geçen Beşiktaş maçındaki hakemi bi eleştiriyor görcen ordaki sunucu zor susturdu. :)

Turgut

Tüpçü hakkında genel geyik doğru galiba hani şu babası izin vermiyormuş şirketlerin başına gelmesine hepsini batırır diye.