Görüş Bildir
Haberler
Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın’ın Yıllar Sonraki Hali Şok Etti!

Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın’ın Yıllar Sonraki Hali Şok Etti!

GNS
21.10.2021 - 19:29

Bir dönemlerin fenomen dizilerinden Çılgın Bediş’deki “Banu” karakteriyle ekranlara gelen Sonay Aydın yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşkına çevirdi. 8 Temmuz 1996 ile 3 Mart 2011 yılları arasında televizyon ekranlarının popüler haline gelen dizisi Çılgın Bediş’in sevilen oyuncularından Sonay Aydın, saçları iki yandan toplu Banu rolüyle tanınmış ve kariyerini sürdürmüştü. 49 yaşındaki oyuncu son haliyle görenleri şok etti. İşte Çılgın Bediş’in Banu’su Sonay Aydın’ın son hali…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yonca Evcimik’in baş rolünü oynadığı Çılgın Bediş dizisi bir dönemin fenomen yapımlarının arasında. Eğlencenin ve aşkın işlendiği gençlik dizisiyle beraber hayatımıza giren oyunculardan biri olan Sonay Aydın, akıllara kazınan Banu karakterinden sonra son haliyle görenleri şaşkına uğrattı.

Sonay Aydın Şimdi Ne Yapıyor?

Sonay Aydın Şimdi Ne Yapıyor?

48 yaşındaki Sonay Aydın, kızı Talya ve eşiyle İngiltere’de yaşıyor. Aydın, yurt dışında yaşama kararını nasıl aldığını da şöyle anlatıyor: “Çılgın Bediş bir yaz tatili sonunda beklenmedik bir şekilde son buldu. Ardından 2001 ekonomik krizi başladı ve diziler durma noktasına geldi. En sonunda dil eğitimi için İngiltere’ye gitmeye karar verdim. İngilizcemi düzeltince de üniversitede bilgisayar ve bilişim teknolojileri bölümünde eğitimime devam ettim.

Orada hayatımın ilk aşkı olan İngiltere’nin köklü ailelerinden birine mensup iş adamı eşimle tanıştım. Her ne kadar ömrümü başka bir ülkede geçirmek istemesem de âşık olunca insan her şeye boyun eğiyor. İlk eşimi, 2012 yılında yaşadığı kalp krizi sonucu kaybettim. Uzun süren bir depresyondan destek alarak çıkmayı başardım. Doktorum ağlamak yerine güzel günleri hatırlayıp gülmem gerektiğini söyledi. Bir üniversitenin drama bölümünde dersler de vermeye başladım. Hayatımın akışı bir kez daha başarılı bir İngiliz iş adamıyla evlenerek değişti. Şu anda çok mutlu bir evliliğim ve güzel bir yaşantım var. Eşim de Türkiye’yi çok seviyor. Birkaç yıla kadar Türkiye’ye dönmek ve oyunculuk mesleğiyle hasret gidermek istiyorum. İnsanlar beni farklı karakterlerde de izlemeli.” Oyuncu, pandemiden hemen önce de yarı zamanlı öğretmenlik yaptığını dile getiriyor.

İşte Sonay Aydın'ın Son Hali

İşte Sonay Aydın'ın Son Hali
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neva Nil

çirkin şansı işte