Görüş Bildir
Haberler
Çileye Ne Kadar Alışıksınız?

etiket Çileye Ne Kadar Alışıksınız?

diazepam
02.12.2015 - 13:59

Rusya ile yaşanan kriz sonrasında hepimiz doğalgaz kesilir mi acaba? korkusuyla yaşamaya başladık. Hayatımızı büyük ölçüde kolaylaştıran, enerji sağlayan, sanayinin büyük ihtiyaç duyduğu bu kaynak kesilirse ne yaparız? diye düşünmeye başladık. 

Bugün cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Biz hayat boyu doğalgazla yaşamadık, bu millet çileye alışık bir millettir.' diyerek bizim çileye alışık bir millet olduğumuzu hatırlattı bize. Tarihimize baktığımızda bunun izlerini açıkça görüyoruz da, acaba sen kişisel olarak çileye alışıksın? 

İşte bunu görmek için kısa bir test hazırladık size. Testin sonucuna göre Rusya krizinde nasıl dua etmeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşağıdakilerden size uygun olanları işaretleyiniz. (Birden fazla seçeneği işaretleyebilirsiniz ve sonucunuzu görmek için en alttaki "Sonucu Göster" butonuna basmalısınız!)

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hey maşallah!

Hey maşallah!

Sen gerekirse tezek yakar, ekmeğini kuzinede pişirir, tarlasını sürer, meyve sebzesini yetiştirip hayatta kalırsın. Kriz falan sana hikaye, sen ki zombi istilasında bile hayatta kalmayı başaracak insanlar arasındasın.

İşte bu!

İşte bu!

Sen azla yetinmesini biliyorsun. Eğlencenden kısar, daha az giyecek alır hayatını sürdürürsün. Zorlanmaz mısın? Elbette ki zorlanırsın ama bu seni öldürmez. Öldürmediği için de seni güçlendirir, krizden güçlenerek çıkarsın.

Başarabilirsin!

Başarabilirsin!

Sen çile çekmeye alışırsın. İlk başlarda zorlar, yorar, yıpratır, vazgeçecek gibi olursun ama vazgeçmezsin. Bir noktada sımsıkı tutunursun hayata ve adapte olursun zorluklara. Kriz seni bitirmez, ama yıpratır.

Ekip ruhu!

Ekip ruhu!

Senin işin zor, çile çekmek seni tüketir. Alışman için belki yılların geçmesi gerekir. Tek başına olursan çileye göğüs germen oldukça zor ama yanında birileri olursa üstesinden gelebilirsin. Krize tek başına yakalanmamaya çalış.

... Kimin kimsen yok mu senin?

... Kimin kimsen yok mu senin?

Sen git Putin’den özür falan dile, bir şey yap. Eğer olur da gazı keserse, kriz çıkarsa, çile çekmek zorunda kalırsan buhran geçirirsin sen. Ailen, arkadaşların falan fayda etmez. Şarjı %20’nin altına düşünce başı dönen birisin, nasıl çile çekeceksin Allah aşkına?!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
916
684
178
126
75
73
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Başarabilirsin! Evet başarabilirim (Başaramadı)

shnglhn

Başarabilirsin! (hiç sanmıyorum)

yagmur deniz

Sen çile çekmeye alışırsın. İlk başlarda zorlar, yorar, yıpratır, vazgeçecek gibi olursun ama vazgeçmezsin. Bir noktada sımsıkı tutunursun hayata ve adapte o... Devamını Gör