Görüş Bildir
Haberler
Çıkmadık Candan Umut Kesilmez Demeyin, Vazgeçin: Bir İlişkide Ayrılık Zamanının Geldiğinin Kanıtı Niteliğinde 15 Davranış

Çıkmadık Candan Umut Kesilmez Demeyin, Vazgeçin: Bir İlişkide Ayrılık Zamanının Geldiğinin Kanıtı Niteliğinde 15 Davranış

Mia Zona
18.10.2020 - 09:12

Üzülmek yok! Önümüzdeki maçlara bakacağız 😜

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tahammülsüzlük...

İlişkide bir tarafın dayanma gücü kalmaz ve artık en ufak olaylar bile büyük sorunların patlak vermesi için sebep olabilmeye başlar. Tahammülsüzlükle karşılaşan diğer taraf da ilişkisini kurtarmak için duygu sömürüsü yapar.

2. Teması en aza indirmek...

2. Teması en aza indirmek...

Partneriniz ile el ele tutuşmamak, sarılmamak veya temas halinde olmayı istememek büyük bir sorun. Temas azaldıkça iki kişinin arasındaki mesafe de artar.

3. Sorunları birlikte çözmek yerine üçüncü kişileri araya sokmak...

İlişkide yapılan en büyük yanlışlardan biri de budur. Böylece insanlara ilişkiniz hakkında kötü yorumda bulunma hakkını vermiş olursunuz. Gerçi bitecek bir ilişki için artık bunun pek de bir önemi kalmıyor zaten.

4. Tartışma sırasında karşı tarafla alay etmek...

Tartışmaların çıkış sebebi ne olursa olsun karşı tarafla alaycı bir tavırla konuşmak çok da yapıcı bir yöntem değil. Bu tavrın sonu karşılıklı restleşmeye varacaktır.

5. Hediye almayı bırakmak...

5. Hediye almayı bırakmak...

İlişkinin biteceğini anlayan taraf, daha fazla parasını harcamak istemeyeceği için en ufak bir sürprizi bile çok görmeye başlar. Böylece ne hediye ne sürpriz, elleriniz bomboş ayrılırsınız ilişkiden...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saygı duymamak...

İlişkiyi bitirmek için başlı başına yeterli bir sebep. Ayrılan kişinin kendisi olmasını istemeyen kişiler bu yıldırma politikasını seçerler. 🤨

7. 'Ben'li cümleler kurmaya başlamak...

Benim sayemde oldu, ben yaptım, ben başardım... Bu tür cümleler artık iki kişilik bir ilişkinin bireysele döndüğünün işareti niteliğinde. Üzücü ama gerçek.

8. Her şeyden şüphe etmeye başlamak...

8. Her şeyden şüphe etmeye başlamak...

Telefon ortaya bırakılıp gidildiğinde gizlice karıştırılıyor, kiminle nereye çıkıldığı sürekli olarak sorgulanıyor veya gelen bir mesaj bile tüm gün tartışma konusu oluyorsa vay halinize!

9. Artık özlememek...

Özlem, ilişkinin canlı kalmasını sağlayan duygulardan biridir. Birini özlememeye başladığınızda artık hayatınızda çok da önemli bir yeri olmadığını fark edersiniz.

10. Arkadaşlarla hep birlikte otururken karşı tarafı küçük düşürmek...

10. Arkadaşlarla hep birlikte otururken karşı tarafı küçük düşürmek...

Elbette kimse arkadaşlarla otururken biri tarafından küçük düşürülmek istemez. Hele ki bunu yapan kişinin sevdiğiniz olması çok daha üzücü olur. Bu kadar değersiz hissettiren biriyle ilişki yaşamamak  en doğru karar olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Beraber fotoğraf paylaşmayı bırakmak...

Günümüzün en bariz ayrılık alametlerinden biri de sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaşmayı kesmek. Eğer ki baştan beri paylaşılmıyorsa pek sorun değil ancak önceden sıklıkla paylaşılıp bir anda kesiliyorsa... 🤐

12. Planları tek kişilik yapmak...

12. Planları tek kişilik yapmak...

Tatil, kamp, akşam dışarı çıkma veya gelecek planları... Artık neredeyse hiçbir plan iki kişilik olmamaya başlar. İki taraf da hayatını tamamen kendine göre ayarlar ve yaşar.

13. Az konuşmak...

13. Az konuşmak...

İlişkinin devamını sağlayan şeylerden biri de gün içinde yaşanılanların paylaşılmasıdır. Ancak bu paylaşımlar azaldıkça iki tarafın da birbirlerinin hayatındaki rolü azalır.

14. Başarıyı takdir etmemek...

İlişkide öyle bir noktaya gelinir ki, artık küçük büyük hiçbir başarı takdir görmemeye başlar. Bunun takdir görmeyen tarafı değersiz hissettireceğine şüphe yok.

15. Zaman ayırmamaya başlamak...

Bir insan yalnızca sevdiği kişilere zamanını ayırır. Bu nedenle bir kişinin size zamanını ayırdığı değer vermesi anlamına gelirken ayırmaması ise değersiz görüyor demektir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Akay

Şu an ilişkimde bunların hiçbiri yaşanmıyor. şükürler olsun