Görüş Bildir
Haberler
Cicinho: "Beşiktaş'tan Teklif Aldım"

Cicinho: "Beşiktaş'tan Teklif Aldım"

Enver K.
16.05.2015 - 13:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivasspor'un başarılı savunmacısı, menajerleri aracılığıyla siyah beyazlı ekipten teklif almış.

Sivasspor 'un Brezilyalı savunmacısı Cicinho 'dan transferden Real Madrid günlerine kadar önemli açıklamalar geldi.

Milliyet'in haberine göre Sivasspor Dergisi'ne konuşan deneyimli oyuncu, Real Madrid günlerini 'rüya gibi' ifadeleriyle anlatarak, 'O denem bende bir rüyanın gerçekleşmesi gibiydi. Çünkü dünyanın en büyük oyuncularından oluşan bir kadroda yer alıyordum ve bu kadroda yer almak benim için bir rüyaydı. Bunun için tanrıya şükrediyorum. Oynadığım takımın yanında Roberto Carlos, Figo, Beckham, Raul gibi çok büyük oyuncular var. Gerçekten benim için bir rüyaydı.' ifadelerini kullandı.

'FUTBOL BENİM İÇİN BİR NİMET'

Futbolun kendisi için önemine de değinen Cicinho, 'Futbol benim için tanrının vermiş olduğu bir nimet, bir yetenek ve bende bu nimeti yapabileceğim en iyi şekilde değerlendirmeye, en iyi şekilde oynayabilmeye çalışıyorum. Futbol benim hayatım demeyeceğim çünkü hayatım anlamında benim için futboldan önce gelen şeyler var. Gerçekten hayatımda önemli bir yer kaplayan tanrının vermiş olduğu çok büyük bir nimet.' dedi.

Eşinin de kariyeri açısından çok önemli bir yerde olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, 'Bir dönem yaşadığım sakatlıklar ve sosyal yaşantımdaki sıkıntılar nedeniyle futbolu bırakmayı düşünüyordum ama eşimle tanıştıktan sonra eşim bana futbolun benim için tanrının vermiş olduğu bir nimet olduğunu anlattı. Bana bunları gösterdi ve tekrardan kariyerimde iyi şeyler yapmama sebep oldu. Bana çok iyi yönde yardımları oldu. Kariyerim anlamında da çok büyük desteği oldu. Şuanda da hayatımın ve işimin bir şekilde yöneticisi diyebilirim. Sahadayken iyi şeyler yapıyorsam eşimin desteğinin çok büyük katkısı var.' şeklinde konuştu.

'BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIM'

Menajerler aracılığıyla siyah beyazlı ekipten teklif aldığını teklif aldığını da sözlerine ekleyen Cicinho, 'Beşiktaş konusunda bazı şeyler gündeme gelmişti, o dönem bir şeyler konuşulmuştu. Menajerim aracılığıyla da bazı iletilen noktalar vardı fakat o dönem takımımız iyi bir durumda değildi. Sivasspor’un benim desteğime ihtiyacı vardı. Bu yüzden bende takımım için seve seve bütün desteğimi sergiledim. Bazı transfer konuları gündeme geldiği zaman da aslına bakarsanız seviniyorum çünkü demek ki iyi bir şey yapıyoruz ki sonucunda bu konular gündeme geliyor. Beşiktaş konusu bu şekilde yaşandı.' ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki oyuncu 2013 yılından bu yana Sivasspor formasını terletiyor.

Goal

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0