Görüş Bildir
Haberler
Çiçero Konusu Nedir? Çiçero Oyuncuları Kimlerdir?

Çiçero Konusu Nedir? Çiçero Oyuncuları Kimlerdir?

2019 yılında gösterime giren Çiçero filmi yönetmen koltuğunda Serdar Akar otururken filmin senaryosu da Gürkan Tanyas'a aittir. Bu akşam FOX Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin oyuncuları ve konusu ise oldukça merak ediliyor. Peki, Çiçero konusu nedir? Çiçero oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanlar ve İngilizlerin büyük baskılarına rağmen tarafsız kalan Türkiye, istihbarat örgütlerinin yoğun olarak faaliyet gösterdikleri ülkelerden biri olmuştur. 1943 yılında “Çiçero” kod adlı bir ajan, İkinci Dünya Savaşının seyrini değiştirebilecek çok değerli ve gizli bilgileri Almanlara sızdırmıştır. Peki, Çiçero konusu nedir? Çiçero oyuncuları kimlerdir?

ÇİÇERO FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Film, 1940'lı yıllarda Türkiye'de yaşayan ve İngiliz Büyükelçiliği'nde uşaklık yapan ve Büyükelçilikten elde ettiği gizli belgeleri Nazi Almanyası'na para karşılığı servis eden Elyesa Bazna'nın hayatını anlatıyor.

28 Mart 2018'de İstanbul'da yapılan basın toplantısında Dijital Sanatlar Yapımevi'nin patronu Mustafa Uslu, Elyesa Bazna isimli Arnavut casusun hayatını anlatan bir film yaptıklarını açıkladı.

Filmin, yönetmenliğini Serdar Akar'ın, senaristliğini de Ali Can Yaraş'ın gerçekleştireceğini belirten Uslu, “İlk defa bir Türk filminde, Churchill, Hitler, Stalin ile Roosevelt ve İsmet İnönü birlikte yer alacak.” açıklamasında bulundu.

Filmin senaristliğini Gürkan Tanyaş, görüntü yönetmenliğini Peter Steuger, sanat yönetmenliğini Soydan Kuş'un ve film müziklerini bestelenmesinin de Onur Özmen tarafından üstlenildi.

ÇİÇERO FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?