Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Vekil 'En Yüksek Memur'un Aldığı Maaşları Ortaya Çıkardı

etiket CHP'li Vekil 'En Yüksek Memur'un Aldığı Maaşları Ortaya Çıkardı

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, kamuda en yüksek devlet memuru statüsünde olan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın üç ayrı kurumdan aylık toplam 84 bin 702 lira maaş aldığını ortaya çıkardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz YavuzyılmazCumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın aynı zamanda Borsa İstanbul Yönetim Kurulu ve YÖK üyesi olduğunu ve üç ayrı kurumdan toplamda 84 bin 702 TL maaş aldığını belirtti. Kıratlı'nın aldığı maaşlar şöyle:

  • Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığından: 22.906TL

  • Borsa İstanbul YK Üyeliğinden: 24.000TL

  • YÖK Üyeliğinden: 37.796TL

CHP'li Yavuzyılmaz, Metin Kıralı'nın Borsa İstanbul Yönetim Kurulu'ndan aldığı 24 bin TL maaşın yanı sıra araç, yolculuk, seyahat, konaklama, temsil gideri, aile sağlık yardımı, prim, vergi muafiyeti ayrıcalıkları da bulunduğunu da kaydetti.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
491
127
47
16
15
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
demet s.

Sanmam, bu insanlar 85 bine geçinemez...mutlaka başka gelirleri de vardır.

tutski yançek

adamın bir aylık eline geçen para (resmi sonuçlara göre 84.702,00 TL) ile yaklaşık 28 kişinin aylık maaşına denk gelmektedir. bu 28 kişinin her birinin ailes... Devamını Gör

Murat Ağbaba

bunun partiyle alakası yok. Bütün siyasiler, bütün partiler alayı açgöz alayı şerefsizin önde gideni. Mecliste chp li bir kadın vekil 1 milyon tl telefon fat... Devamını Gör