Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Süleyman Girgin'den Pınar Gültekin'in Babası Hakkında Suç Duyurusu

CHP'li Süleyman Girgin'den Pınar Gültekin'in Babası Hakkında Suç Duyurusu

Batuhan
05.01.2021 - 13:29

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürülmesinin ardından baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak 'davadan vazgeç' dediği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muğla Adliyesi'ne gelerek Sıddık Gültekin hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na 'iftira ve hakaret' suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan Girgin'in avukatı Pınar Alpay Tozun, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, müvekkilinin son bir haftadır hak etmediği birtakım suçlamalarla karşı karşıya kaldığını, bu sebeple hakkını aramak istediğini söyledi.

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'na ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını anlatan Tozun, 'Hukuki sürecin takipçisi olacağız. 'İftira ve hakaret' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduk. Müvekkilimin onuru, şerefi ve saygınlığı zedelenmiştir. Gerçek olmadığı bilinen bir iddiayla yapılan bu iftira karşısında en doğal hak kullanılmıştır' dedi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
20
8
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersaglamnihat

CHP malliklarina doymuyor. Reis para falan mi veriyor bunlara partinin anasini belleyin diye gercekten merak ediyorum.

Drn d.

Kızı vahşice öldürülmüş bir baba yalan mı söyleyecek ya da bunu düşünecek hali mi olur acaba!

İki tarafın da yalan söylüyor olma ihtimali var ve ne yazık ki şimdilik ispatlanmış bir durum yok. İftiraya uğrayan hangi tarafsa şu an çok ağır bir zan altı... Devamını Gör