Görüş Bildir
Haberler
Meclis'e Ayna Tuttu: 'Paralel Yapıyı Görüyor musunuz?'

Meclis'e Ayna Tuttu: 'Paralel Yapıyı Görüyor musunuz?'

yelda kahveci
28.02.2014 - 11:43
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meclis Kürsüsünde Bakanlara Ayna Tuttu

TBMM Genel Kurulu'nda dershanelerle ilgili yasa tasarısının görüşmeleri sürerken CHP'li Melda Onur, yanında getirdiği aynayı kürsüden Bakan Avcı ve milletvekillerine tutarak, 'Burada paralel değil yansıma görüyoruz. Paralel yapıyı görüyor musunuz? Hepiniz oradaydınız beyefendiler, hanımefendiler' diye konuştu.

VEKİLLERE KÜRSÜDEN BÖYLE AYNA TUTTU

CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, 11 yılda eğitim sisteminin defalarca değiştirildiğini belirterek, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya 'Sayın Bakan son kararınız mı? Havuz sorunu gibi Sümeyye kızımız bile içinden çıkamaz. Sınav hatalarıyla insanlar mağdur edildi, 300-350 bin civarındaki atanamayan öğretmenlerden 35'i intihar etti. İmam hatiplerinden terörist yetişiyor diyen bir başbakanımız var. İmam hatiplerden yargıtay imamı çıktı. Keşke casus deseydiniz. Adamı fişlediniz, imamları da böldünüz; AKP imamı, cemaat imamı diye..Bu düzenlemeler Başbakan'ın hayalindeki ülke için çıkarılıyor' dedi.

CHP'Lİ ONUR MECLİS KÜRSÜSÜNDE BAKANLARA AYNA TUTTU

Ak Parti'li milletvekilleri kendisine tepki gösterirken Onur, yanında getirdiği aynayı Bakan Avcı ve milletvekillerine tutarak, 'Burada paralel değil yansıma görüyoruz. Paralel yapıyı görüyor musunuz? Hepiniz oradaydınız beyefendiler, hanımefendiler' diye konuştu.

Kaynak: http://www.gercekgundem.com/siyaset/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0