Görüş Bildir
Haberler
CHP’li Emir: 'Koronavirüs Aşısı Geldi, AKP’liler Aşı Olmaya Başladı'

CHP’li Emir: 'Koronavirüs Aşısı Geldi, AKP’liler Aşı Olmaya Başladı'

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Çin'den alınan Kovid-19 aşısının Türkiye’ye geldiğini ve 10 gündür el altından AKP’li siyasiler ile yakınlarına aşı yapılmaya başlandığı iddiasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin'le yapılan aşı anlaşmasına ilişkin geçtiğimiz hafta TBMM' ye yazılı soru önergesi sunarak, sözleşmenin detaylarını soran CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'den önemli bir iddia geldi.

Emir, AKP'lilerin aşı olmaya başladığını söyledi.

'Çin aşısı 10 gündür Türkiye'de'

'Çin aşısı 10 gündür Türkiye'de'

Emir'in açıklamaları şu şekilde:

Çin aşısı 10 gündür Türkiye'de. Aşıyı getiren firma da her zamanki gibi yine Keymen İlaç oldu. Aşı 10 gündür el altından AKP'li siyasilere, aile dostlarına, nüfuzlu kişilere ve tanıdıklara yapılmaya başlanmış bile. Günlerdir aşının nasıl geleceğini, sözleşmenin detaylarını, aşının fiyatını soruyorduk. Bakanlık da toplumu bilgilendiriyor gibi yapıp aslında hiçbir bilgi vermiyor ve süreci kapalı bir şekilde yürütmeye devam ediyordu. Şimdi, bakanlığın süreci neden kapalı bir şekilde götürdüğü ortaya çıkmış oldu.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
39
29
17
9
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Şaşırdık mı.... Elbette hayır..... ..... Adamlar kendilerini çoktan ayrışırtırdı.... ..... 🤪😡😡🤪🐧

Bu zaten her ülkede olacak olan durum. Vatandaşlardan önce siyasiler ve nüfuslu kişiler daha sivillerin haberi bile olmadan aşılanacak. Ancak Çin aşısı gibi ... Devamını Gör

nadir b

hepimizi 2 metrelik toprağa sokacaklar..orada torpil yok,siyaset yok,nufuzlusun sana ayrım yapalım yok...işte orada ne yapacaklar bakalım ...kazık cakmadik b... Devamını Gör