Görüş Bildir
Haberler
CHP'li Başkanı Vurup Yol Kenarına Bıraktılar

CHP'li Başkanı Vurup Yol Kenarına Bıraktılar

Fatih UZUN
27.04.2014 - 22:41 Son Güncelleme: 28.04.2014 - 11:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP'li Başkana Silahlı Saldırı

İstanbul’da silahlı saldırıya uğrayan CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, ayaklarından vurulduktan sonra otoyol kenarına bırakılmış halde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, silahlı kişilerce ayaklarından vurulduktan sonra Şile Yolu Paşaköy mevkisinde yol kenarına bırakıldı.

Çevredekiler tarafından fark edilerek jandarmaya bildirilen olayın ardından Tosun, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Ameliyata alınan Tosun'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

CHP’li vekilden ziyaret

Olayın duyulmasının ardından hastaneye gelen CHP İstanbul Milletvekili Müslim Sarı, adını bilmedikleri saldırganın İlçe Başkanlığı'na gelerek Hüseyin Tosun ile görüşmek istediğini, ancak ikilinin başka bir yerde görüştüğünü söyledi. Sarı, “Daha sonraki süreç hakkında bir bilgi sahibi değiliz” dedi.

Sarı, İlçe Başkanı'nın dizinden vurulmuş olarak otoyol kenarında bulunduğunu belirterek, “Detaylı bir araştırma başlatıldı. Hem Emniyet, hem de jandarma yürütüyor. Özellikle bizim ilçe binamız etrafındaki kameralar inceleniyor. Henüz resmi ifade alınmış değil. Sabah alınacak” dedi.

CHP'li vekil, olayın siyasi bir yönünun gözükmediğini de dile getirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı ve DHA

Kaynak: http://www.aljazeera.com.tr/haber/chp...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0