Görüş Bildir
Haberler
CHP Düzce İl Başkanı'na Saldıran İki Kişi Tahliye Edildi

CHP Düzce İl Başkanı'na Saldıran İki Kişi Tahliye Edildi

Emre Ordu
27.03.2016 - 12:57 Son Güncelleme: 29.03.2016 - 18:59

Düzce'de, geçen cumartesi günü CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı sokak ortasında tekme tokat dövmelerinin ardından tutuklanarak cezaevine konulan Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın, avukatlarının Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurusu üzerine tahliye edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Osmanlı Torunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan'ı, ilçe merkezinde sokak ortasında, 'Sen vatan hainisin' diyerek tekme tokat dövmüştü. Cengiz ve Arslanaydın, dayak anına ilişkin çekilen videoyu, 'Düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden CHP İl Başkanını istemiyoruz' notuyla Facebook'ta paylaşan Dernek Başkanı İsa Üçüncüoğlu ile birlikte tutuklanmıştı.

'Kasten yaralama' suçundan tutuklanan Cihan Cengiz ve Raşit Arslanaydın'ın avukatları, Zekeriya Tozan'ın, basit tıbbi müdahale ile iyileşebilir şekilde yaralandığının doktor raporu ile sabit olduğu gerekçesiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurarak tutuklama kararına itiraz etti. Sulh Ceza Hakimliği, başvuruyu yerinde bularak Cengiz ve Arslanaydın'ın tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verdi.

CHP Düzce İl Başkanı Tozan, böyle saldırıya uğramıştı:

'Kasten yaralama' ve 'halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit' suçlarından cezaevine konulan İsa Üçüncüoğlu'nun tutukluluğu ise devam ediyor.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
46
9
8
6
4
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aycaakdmrr

Dedelerini say desek bilmeyecek torunlarsiniz..muslumanliginizi dininizi on plana cikarayim derken mahvettiniz inanclarimizi insanlarimizi ...

Ercan

kendi partilerinin teröristin ayağına mahkeme göndermesine,el ele megri megri şarkı dinlemelerine,masaya oturup konuşmalarına şehide kelle demelerine bakmada... Devamını Gör

Utku Bayram

Şu Osmanlı Torunlarına ilk 10 padişahı say desem kekelemeye başlıyacaklar yalakalık uğruna kendilerini torun ilan ediyorlar..