Görüş Bildir
Haberler
CHP'den Yalova Kararına İlk Tepkiler

CHP'den Yalova Kararına İlk Tepkiler

Burçak Cürül Öztürk
21.04.2014 - 18:59 Son Güncelleme: 21.04.2014 - 19:00

Muharrem İnce'den Yalova Kararına Tepki

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, YSK'nın Yalova seçimini iptal etmesine ilişkin 'bekliyorduk' açıklamasını yaptı

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, YSK'nın Yalova seçimleri iptaline ilişkin, 'Sandıkta yendik, yine yeneceğiz' diyerek YSK'nın kararına tepki gösterdi. İnce, iptal kararı üzerine VATAN'a şu açıklamayı yaptı:

'Bir hafta önce Başbakan YSK'nın seçimleri iptal edeceğini söyledi. Bu temenni değil talimat olduğunu gördük. Sandıkta yendik yine yeneceğiz. Tüm kesimler bizi destekledi. CHP'lilerin oyu ile değil ülkücülerin, AKP'lilerin Saadet Partili'lerin, başörtülülerin, başı açıkların, Kürtlerin, Lazların, Çerkeslerin oyunu alarak toplumun tüm kesimlerinden oy alarak seçim kazandık. Ankara seçimlerinde 6240 itirazı ciddiye almayan YSK Yalova'da kendi sandık görevlisi yaptıkları kişinin kısıtlı olduğu nedeniyle seçim iptal ettirdiler. UYAP'ı AKP emrine vermişler. Seçmen listelerini AKP'li eski belediye başkanına göndersinler şimdiden itiraz yapsın ona göre kim oy kullanacak görsünler. 

  • gazetevatan.com
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/chpden-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP milletvekili Faik Tunay'dan Yalova Kararına Tepki

CHP milletvekili Faik Tunay, Yalova seçimlerini iptal eden YSK'ya beddualı tepki gösterdi.

İşte CHP milletvekili Faik Tunay'ın twitter'dan YSK'ya yaptığı o tepki; 'Secimleri icin hiçbir şey yapılmadı ama Yalova ve Ağrı iptal! Ankara'da olanların örneği yok Yatacak yeriniz yok beyler, yazık. Söylemiştim tekrar ediyorum benim partimin başkanları dahil her kim haksizlikla, usulsüzlükle belediye koltuğuna oturduysa Cenabı Allah O koltuğun hayrını göstermesin ona Şimdi çıkar bazıları beddua olur mu der! Sen haksızlık yap,usulsüzlük yap kul hakkı ye,insanlar çıkıp Helal olsun mu diyecek ? Duruşum net kim hak yiyerek o makamlara oturuyorsa Cenabı Allah hesabını sorsun, yazık, günah.'

Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0