Görüş Bildir
Haberler
CHP'de Toplu İstifa!

CHP'de Toplu İstifa!

Onedio Medya
12.09.2014 - 15:57 Son Güncelleme: 12.09.2014 - 15:58

ANTALYA’da aralarında eski belediye meclis üyesi, kongre delegesi ve il yönetimi kurulu üyesinin bulunduğu 13 kişi, CHP’den istifa etti. Grup adına yapılan açıklamada 'CHP kuruluş felsefesine aykırı olarak, uluslararası güçler, Gülen Cemaati ve bazı Avrupa Birliği ülkeleriyle ilkesiz ve karanlık ilişkilere girmek suretiyle hem kendisine hem de ülkemize ihanet etme noktasına gelmiştir' denildi.

Antalya’da aralarında eski belediye meclis üyesi Eşref Ural, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nermin Yalaz Güzel, Burdur Gölhisar eski İlçe Başkanı Ömer Akay, Muratpaşa eski Kadın Kolları Başkanı Nilay Özden’in bulunduğu 13 kişi, CHP’den istifa etti. İstifacılar, Antalya Tenis İhtisas Kulübü’nde düzenlediklerini basın toplantısıyla gerekçelerini açıkladı. Açıklamanın yapıldığı salona Türk bayrağı ve Atatürk posteri asılırken, istifacılar adına hazırlanan metni Eşref Ural okudu.

Açıklamada CHP’nin iktidara talip olma iddiasından vazgeçmiş politik mecraya dönüştüğü ve toplumdan her geçen gün uzaklaştığı savunulurken, parti içi iktidar olma kaygısının diğer bütün görev ve amaçların önüne geçtiği iddia edildi. Partide hiç kimsenin gelecekte Türkiye’yi CHP’nin yöneteceğine dair bir umut taşımadığının savunulduğu açıklamada, partinin kaba bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığını, ’siyaset yapmak’mış gibi gösterdiği iddia edildi.

Partide artık boş konuşanların ve usturuplu yalan söyleyenlerin o kadar çabuk yükseldiğini belirten Ural, 'Yalan, dolan, lafazanlık, gıybet ve hamaset parti için kültürel etkinlik haline gelmiştir. CHP yalan makinelerinin, cahillerin, soytarıların, sonradan görmelerin ve ahlaksızların cirit attığı Bizans sarayına dönmüştür' diye konuştu. Açıklamada hayatında CHP’ye oy vermemiş, parti binasının önünden geçmemiş insanların ’toplumun bütün kesimlerine açılıyoruz’ yalanlarıyla makam ve mevki sahibi yapıldığı belirtildi. Açıklamada, 'CHP kuruluş felsefesine aykırı olarak, uluslararası güçler, Gülen Cemaati ve bazı Avrupa Birliği ülkeleriyle ilkesiz ve karanlık ilişkilere girmek suretiyle hem kendisine hem de ülkemize ihanet etme noktasına gelmiştir' ifadelerine yer verildi.

Vatan

Kaynak: http://www.gazetevatan.com/chp-de-top...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0