Görüş Bildir
Haberler
CHP'de Oran'dan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

CHP'de Oran'dan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

adem kara
02.06.2014 - 14:41

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından CHP’de son Merkez Yönetim Kurulu (MYK) değişikliğiyle, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan İstanbul Milletvekili Umut Oran, Kılıçdaroğlu’na yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

Hürriyet’in haberine göre, Umut Oran, il başkanları, Parti Meclisi (PM) üyeleri ve milletvekillerine gönderdiği mektubunda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ağır eleştiriler yöneltti. “ Kıymetli Yol Arkadaşlarım ” hitabıyla başladığı mektubunda Kılıçdaroğlu’nun yeni MYK tercihini, “ Tüzüğümüz gereği Sayın Genel Başkanın, PM içerisinde istediği kişilerle birlikte çalışma ve değiştirme hakkı olsa da, görevden alınacak MYK üyelerinin itibar ve kişilik haklarının da gözetilmesi doğru olacaktır. Bu hassasiyetin bundan sonra gösterilmesinin daha yararlı olacağı kanaatindeyim ” sözleriyle eleştirdi.

Oran, “ Son MYK’da görev değişikliği süreci ve yönteminin basında ve kamuoyunda gereksiz tartışmalara yol açacak şekilde yapılması hem partimizin hem de önceki MYK üyelerinin gereksiz ve haksız yıpranmalarına neden olmuştur ” değerlendirmesi de yaptı.

nediyor.com

Kaynak: http://nediyor.com/2014/06/02/chpde-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0