Görüş Bildir
Haberler
Chet Faker Gitti, Nick Murphy Geldi: 'Fear Less'

Chet Faker Gitti, Nick Murphy Geldi: 'Fear Less'

Ulaş
17.09.2016 - 13:49

Melbourne doğumlu electro-soul temsilcisi Nick Murphy 2011 yılından günümüze kadar tüm çalışmalarını Chet Faker sahne adıyla yayımlamış ve bu isimle kariyerini sürdürmüştü. Murphy geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile eserlerini artık kendi ismiyle yayınlayacağını duyurmuştu. Yeni çıkardığı single ile de açıklamayı resmileştirmiş oldu.

Beş yıl gibi kısa bir sürede müzik sahnesinin global figürlerinden biri olan Nick Murphy, yani bu zamana kadar bildiğimiz adıyla Chet Faker, geçtiğimiz hafta yoluna kendi ismi ile devam edeceğini ve bir sonraki albümün bu şekilde yayınlayacağını bizlere duyurmuştu.

Bu isim değişikliğin müzikal açıdan da farklılıklar taşıyacağını düşünüyorduk ama boyut atlayacağından habersizdik.

Açıklamasında 'Chet Faker her zaman müziğimin bir parçası olarak kalacak' demişti

Açıklamasında 'Chet Faker her zaman müziğimin bir parçası olarak kalacak' demişti

Nick Murphy‘nin değişim açıklaması şöyleydi:

“Yaklaşık beş senedir Chet Faker ismi altında müzik yapıyorum ve sizler beni ileriye taşıyan güç oldunuz. Bir evrim gerçekleşiyor ve bu değişimin hangi yönde ilerlediğini sizlerle paylaşmak istedim. Bir sonraki albüm kendi ismim Nick Murphy altında yayınlanacak. Chet Faker ise her zaman müziğimin bir parçası olarak kalacak.”

Sanatçının kendi adıyla yayımladığı ve eleştirmenlerden olumlu tepki alan 'Fear Less' parçasını dinlemek isteyenleri şöyle alalım

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
18
7
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın