Görüş Bildir
Haberler
Chelsea'de Büyük Kriz!

Chelsea'de Büyük Kriz!

Ulaş
03.05.2014 - 12:45

Chelsea'de Büyük Kriz!

Tarık Eryiğit / Amkspor.com

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Atletico Madrid’e sahasında 3-1 mağlup olarak elenen Chelsea’de sular durulmuyor.

Takımın Belçikalı yıldızı Eden Hazard’ın maçtan sonra Menajeri Jose Mourinho’yu eleştiren açıklamalarına Portekizli çalıştırıcı cevap vermiş, bu durum ikilinin arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu. Bu tür konularda oldukça titiz olan ve takımın kontrolünü kaybetmesine neden olabilecek en ufak bir hareketi bile affetmeyen Mourinho’nun, Hazard’ı sezon sonunda satabileceği söyleniyor.

Takımın en önemli hücum güçlerinden Juan Mata’nın oyundan çıkarken kendisine sitem etmesinin ardından devre arasında İspanyol yıldızı Manchester United’a satan Mourinho, Arsenal’in Yeni Yıl partisine katılan Ashley Cole ve Andre Schurrle’ye ceza vermiş Ryan Bertrand’ı ise kiralık göndermişti.

Benzer bir olayı Hazard ile yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, yine ipleri elinde tutmak isteyecektir. Orta alanda savunma yapamayan oyuncular ile iyi anlaşamadığı bilinen Mourinho’nun, dünya çapında bir forvete bütçe oluşturmak için genç yıldızı gözden çıkarabilir. Hazard ile başta Real Madrid ve Paris Saint Germain olmak üzere birçok takım ilgileniyor.

Mourinho’nun elindeki bir başka seçenek ise takas. Real Madrid’e transfer ettiği Luca Modric’i Chelsea’ye de getirmek isteyen Mourinho, Hazard’ı vererek bu transferi bitirebilir. Hücuma dönük orta saha oyuncularından bile savunma yapmalarını bekleyen Portekizli çalıştırıcı için Modric, bu özelliğe sahip ender isimlerden biri.

Sezon sonunda en az bir tane yıldız forvet oyuncusu transfer etmek isteyen Mourinho’nun Fernando Torres’ten sonra Hazard’ı da gözden çıkarması muhtemel. Yönetim ise ikilinin arasındaki buzların erimesini ve yıldız futbolcuyla efsane çalıştırıcının biran önce barışmasını bekliyor.

Amk Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/05/03/chelsea...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın