Görüş Bildir
Haberler
Manisa'dan Sonra Ankara da Sallandı: 3.8 ve 4.5 Olmak Üzere İki Deprem Meydana Geldi

Manisa'dan Sonra Ankara da Sallandı: 3.8 ve 4.5 Olmak Üzere İki Deprem Meydana Geldi

Manisa'da merkez Akhisar olan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 5.4 olarak açıklandı. Deprem çevre illerde, hatta İstanbul'da bile hissedildi. Manisa Valisi Ahmet Deniz can kaybı olmadığını, birkaç binanın yıkıldığını aktardı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu 4 kişinin hafif yaralandığını ve ayakta tedavi edildikleri bilgisini verdi. 

Ayrıca Ankara'nın Akyurt ilçesinde büyüklüğü 3.8 ve 4.5 olmak üzere iki deprem meydana geldi.

AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bugün Ankara'da peş peşe iki deprem meydana geldi.

Ankara Valisi Vasip Şahin: "Herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır"

Akyurt ilçesinde saat 06:42'de 3.8, saat 06:54'de 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 22:22'de ve yerin 8,5 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Manisa Valisi: Birkaç evin yıkıldığı bilgisi var

Manisa Valisi: Birkaç evin yıkıldığı bilgisi var

Manisa Valisi Ahmet Deniz, merkez üssü Akhisar olarak kaydedilen 5,4 büyüklüğündeki depremde ilk belirlemelere göre ilçenin Çeltikçi Mahallesi'nde birkaç evin yıkıldığı, yaralının olmadığı bilgisinin geldiğini belirtti. Deniz, kentte korku yaratan deprem sonrası AFAD koordinasyonunda tüm ekiplerin sahada inceleme yürüttüğünü belirtti.

Akhisar Belediye Başkanı: 4 hafif yaralı var

Akhisar Belediye Başkanı: 4 hafif yaralı var

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, merkez üssü Musalar köyü olan 5,4 büyüklüğündeki depremde 4 kişinin hafif şekilde yaralandığını bildirdi. 

Dutlulu, gazetecilere yaptığı açıklamada, köyleri gezdiklerini ve herhangi ciddi bir sıkıntı görmediklerini söyledi. 

Bazı binalarda ufak tefek çatlaklar ve yıkılan birkaç duvar olduğunu belirten Dutlulu, 'Şu an sıkıntımız şu, insanlar panik halinde ve dışarıdalar. Çadır temin edilecek, valiliğimizle görüştük. Hastanemizle görüştük, korkulacak bir şey yok. 4 yaralımız var, bir tanesi panik atak, 3 tanesi de basit yaralı, hepsi ayakta tedavi edildi. Akhisar’da şu anda vatandaşımızın huzursuzluğu dışında korkulacak bir durum yok.' diye konuştu.

Vatandaşlar korkuyla sokağa döküldü 🎥

Peş peşe artçı sarsıntılar

Peş peşe artçı sarsıntılar

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 22.25'te 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD'ın verdiği bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 22.22'de meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki depremin ardından büyüklükleri 3 ve üzerinde olan 7 deprem olmak üzere toplam 11 artçı deprem yaşandı.

İstanbul Valiliği: Olumsuz bir durum yok

İstanbul Valiliği: Olumsuz bir durum yok

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada Manisa Akhisar merkezli meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremin İstanbul'da da hissedildiği, deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmediği bildirildi.

İzmir ve Balıkesir'den "can ve mal kaybı yok" açıklaması

İzmir ve Balıkesir'den "can ve mal kaybı yok" açıklaması

Depremin hissedildiği yerler arasında bulunan Balıkesir'de Valilik açıklama yaptı ve can ve mal kaybı bulunmadığı bilgisini aktardı. 

İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de de hissedilen ve korkuya neden olan depremle ilgili tüm kent genelinde çalışma yapıldığını belirtti. Soyer, 'İzmir'de herhangi bir olumsuzluk yok, Manisa'ya arama kurtarma aracı gönderdik.' dedi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema candelen

Istanbuldan da hissettim hem de iyi hissettim yani dedim gene istanbul depremi mi gelio Allah korusun...durdu sonra. Ulan gercekten cok artti su siralar doga... Devamını Gör

Nazlı Sevim

sismik hareketlere bizim sebep olduğumuzu düşünmek enteresan...

rubbersoul

Gün içinde belli bir bölgede devamlı olarak küçük depremler meydana geliyor ise bu uyarı niteliğinde insanlarla paylaşılmalı, haberdar edilmeli. Çünkü bu küç... Devamını Gör

Hayır bilginiz olucaksa ortalama her şehirde 1-2 ortalamalı bir dünya deprem olmakta , yani deprem olmayan gün yok .. Küçük depremler bir şeyin habercisi değ... Devamını Gör

Metin çelik

Kim sevişti söylesin yobazlara söz hakkı vermesin çabuk...