Görüş Bildir
Haberler
Cesaretini Ölçen Bu Teste Göre Sinirlerin Çelik mi Yoksa Çubuk Makarna mı?

etiket Cesaretini Ölçen Bu Teste Göre Sinirlerin Çelik mi Yoksa Çubuk Makarna mı?

Bu testimizde sana yönelteceğimiz sorularla, cesur bir hamle yapmada ne kadar iyi olduğunu ölçmeye çalışacağız. Tek yapman gereken kendini rahat bırakmak ve dürüstçe soruları cevaplamak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Hararetli bir çağrı aldın ve acilen orada olman gerekiyor. Araban ya da paran yok. Hangi yolu seçersin?

2. Issız bir sokakta yürürken bir köpekle karşılaştın ve havlayarak sana doğru koşuyor. Koşarak kaçman de için çok geç. Hangisini yaparsın?

3. Yalnız yaşadığın evinde, uyumadan hemen önce biri odanın kapısına üç defa vurmuş gibi bir ses duydun. Tepkin ne olur?

4. Bir sunum yapıyorsun ve bu esnada perdeye masaüstündeki 'fazla samimi' klasör isimleri yansıdı. Ne yapardın?

5. Aracınla pek tanıdık olmadığın bir rotada ilerliyorsun ve yakıtın bitmek üzere. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bildiğin uçak sıkı bir türbülansa girdi. Yanınızda uçağa ilk kez binmiş bir amca da panikten fenalıklar geçirmeye başladı. Hamlen ne olur?

7. Son soru! Sen, sevgilin ve en yakın arkadaşın kuzeyde bir kampa gittiniz. Arkadaşın geçirdiği bir kaza sonrası donma tehlikesi geçiriyor. Tek kurtuluş yolu biriyle seks yapması! Böylece vücudu ısınacak. Kararın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Çelik gibi sinirlerin var!

Sen asla paniklemek nedir bilmiyor, tepene bir meteor inecek olsa bile sakinliğini koruyup bu vaziyetten nasıl en hızlı şekilde kurtulabiliriz diye düşünmeyi başarabiliyorsun. Sana güvenip yola çıkmak dünyanın en rahatlatıcı şeyi olabilir!

Senin sinirlerin çubuk makarna gibi!

Senin sinirlerin çelik değil, çubuk makarna. Böyle pişmiş ve şişmiş çubuk makarnalar, süzgeçte kımıl kımıl sallanır, birbirine yapışır ya, aynen öyle. Paniklemek doğanda var. Canın kıymetli diye değil, mizaç meselesi. Herkes kriz anında, korku durumlarında metanetini koruyamayabilir. Kendini sevmeye devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
766
393
308
196
141
91
77
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atahan Hoşcan

son soruda ilkini seçince çelik gibi sinirlerim oluyo ama ikincide çubuk makarna oluyo o arkadaşımı öyle bi sikerim ki alev alır

bayan kahkaha

son soruda "gebersin amk" demeyen var mı :)

rümeysa

Çelik gibi sinirlerin var! yanlız son soruda arkadaş geberdi