Görüş Bildir
Haberler
Cesare Prandelli: "Şampiyon Olacağız"

Cesare Prandelli: "Şampiyon Olacağız"

Caner
20.07.2014 - 13:09

Cesare Prandelli: "Şampiyon Olacağız"

Cesare Prandelli, yeni sezon için iddialı mesajlar verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, yeni sezon için iddialı mesajlar verdi. Çok iyi bir takıma sahip olduğunu söyleyen İtalyan teknik adam, 'Şampiyon olacağız' dedi.

Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli, Avusturya Kampı’nda kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

'Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim' diyen Prandelli, şampiyonluk mesajı verdi. Prandelli, 'Başkan Aysal çok gerçekçi bir insan. Gözlerinin içine baktığımda dördüncü yıldızı istediğini gördüm. Hepimiz bunun coşkusunu yaşamak istiyoruz. Galatasaray'a dördüncü yıldızı almak için geldim. Bu benim için çok ayrı bir motivasyon kaynağı. Bunun için çalışacağız ve inanıyorumki şampiyonluğu kazanacağız' dedi.

Galatasaray'ı Fatih Terim döneminde tanıdığını ve teklif gelmeden önce de Sarı-kırmızılı kulüple ilgili iyi düşüncelerinin olduğunu söyleyen Prandelli, 'Benim kalbimde aidiyet hissiyatı birkaç kez oldu. Gittiğim takımlarda yüzde yüzümü vererek çalıştım. Umarım Galatasaray'da da aynı hissiyat oluşur. Burada seneler boyunca kalmayı hedefliyorum' diye konuştu.

Prandelli, oynatmak istediği futbola yönelik de sinyaller verdi. Top kontrolünün kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, 'Zamanla gerçek Galatasaray'ı göreceksiniz. Yol kat ettikçe kazanan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Geçen sezonun takımında çok karakterli bir ekip gördüm. Bu benim çok hoşuma gitti. Biz onun üzerine bazı şeyler ekleyerek ve taktiği biraz değiştirerek yeni Galatasaray'ı oluşturacağız' dedi.

Eski öğrencisi Melo için 'Çok karakterli bir oyuncu', Sniejder için 'Onunla birlikte kazanacağımız çok kupa var' diyen Prandelli, ilk hedeflerinin Fenerbahçe'yi yenerek Süper Kupa'yı kazanmak olduğunu söyledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0