Görüş Bildir
Haberler
Cesare Prandelli: 'Fenerbahçe'den İyiyiz'

Cesare Prandelli: 'Fenerbahçe'den İyiyiz'

Caner
10.08.2014 - 14:05
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'den İyiyiz

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, oyuncularının performansıyla Fenerbahçelilerin durumunu kıyasladı.

Başkan Ünal Aysal ve CEO Lutfi Arıboğan ile birlikte takımı masaya yatıran İtalyan teknik adam, sağ bek, stoper ve forvet eksikliğini belirtti. Prandelli, “Takım savunmasında önemli mesafe kat ettik. Kupa maçına kadar iyi duruma geleceğiz. Ancak izlediğim Fenerbahçe’den daha iyi durumdayız” dedi.

Galatasaray’da futbol zirvesi gerçekleşti, teknik direktör Prandelli, takımın eksiklerini ve memnun kaldığı yönlerini anlatarak sarı-kırmızılıları tartıya çıkardı.

Başkan Ünal Aysal, Teknik Direktör Cesare Prandelli, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve İdari Menajer Cenk Ergün’ün hazır bulunduğu toplantıda, transfer ve takımın durumuyla ilgili genel değerlendirmeler yapıldı. Teknik direktör Prandelli’nin, hazırlık kampı ve maçlardaki performansları hakkında ayrıntılı bir rapor sunduğu, genel tablodan memnuniyeti dile getirdiği, ancak sağ bek, stoper ve forvet eksikliğini de aktardığı vurgulandı.

İtalyan teknik adamın, 25 Ağustos’taki Fenerbahçe ile yapılacak Süper Kupa öncesi iddialı konuşarak, “Takım savunması konusunda büyük mesafe kat ettik. Ancak orta sahada ve özellikle kanatta oynayan futbolcuların top rakipteyken alanı iyi kapatması gerekiyor. Bunun üzerinde duruyoruz ve kupa maçına kadar iyi duruma geleceğiz. Ancak izlediğim Fenerbahçe’den daha iyi durumdayız” dediği belirtildi.

Sağ bek için Veysel üzerinde durmaya devam edeceğini ileten Prandelli’nin bu mevkiye alternatif bir oyuncu isteğini yinelediği belirlendi. Prandelli’nin savunma için ise Balanta’yı alınmasını isteyerek, “Çok yararlı olur. Gelecek için de iyi bir yatırım” dediği vurgulandı. Prandelli’nin forvet için ise Burak’a alternatif bir isim üzerinde durduğu, ancak alınacak ismin kanatta da oynayabilmesini kriter olarak belirlediği öğrenildi. İtalyan hocanın, Campbell ya da Mevlüt’ten birine hayır demediği belirtildi.

Sneijder’i arıyor

Atletico Madrid maçında savunmada sorun yaşamadıklarını bildiren Prandelli’nin, hücumdaki sorunlar için Sneijder’in eksikliğini ana sebep olarak gördüğü bildirildi.

Hollandalı yıldızın katılımıyla beraber bu sorunun ortadan kalkacağı garantisi veren İtalyan hocanın “Emre Çolak ve Olcan’ı burada denedik. Ancak Sneijder’in yetenekleri çok farklı. Takım da Sneijder’i arıyor. O gelince hücumda daha iyi olacağız. Ayrıca kanatlar henüz istediğim düzeyde hücuma destek vermiyor. Veysel ve Telles iyi niyetli ve savunmada gayretliler. İleri daha çok gidip gelmeleri konusunda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor “ dediği kaydedildi.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/-fenerbahc...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0