Görüş Bildir
Haberler
Ceren Özdemir'in Katilinden Kan Donduran İfadeler: '4 Kilometre Takip Ettim, Çantasını Alamadığım İçin Bıçakladım'

etiket Ceren Özdemir'in Katilinden Kan Donduran İfadeler: '4 Kilometre Takip Ettim, Çantasını Alamadığım İçin Bıçakladım'

Batuhan
05.12.2019 - 10:49

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i bıçaklı saldırı sonucu öldüren ve sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı, ilk ifadesinde, Özdemir'i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini, çantasını almak isteğini, bu sırada başka birilerini görmesi üzerine panikleyerek çantayı alamadan bıçakladığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, zanlı Özgür Arduç'un emniyetteki ifadesi kan dondurdu. Saldırgan ifadesinde cinayeti bir iş yerinden çaldığı bıçakla gerçekleştirdiğini söyledi.

Firariyken inşaatlarda kalmış

Firariyken inşaatlarda kalmış

Zanlı, cezaevinden izinli olarak çıktığını ve geri dönmediğini de belirterek, bu süreçte inşaatlarda kalarak gününü geçirdiğini aktardı.

"Ceren Özdemir'i daha önce tanımıyordum"

"Ceren Özdemir'i daha önce tanımıyordum"

Cezaevine dönmediği günlerde bir alışveriş merkezinden alarmlarını söktüğü kıyafetler ve yine bazı iş yerlerinden de yiyecek çaldığını söyleyen şüpheli, bıçakla öldürdüğü Ceren Özdemir'i daha önce hiç tanımadığını ifade etti.

"Çantasını gasp etmeyi düşündüm"

"Çantasını gasp etmeyi düşündüm"

Cinayet günü Ceren Özdemir'i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini anlatan zanlı, çantasını gasp etmeyi düşündüğü Özdemir'in kendisinden güçsüz olduğunu değerlendirip, evine kadar izlediğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Camda birisini gördüğü için panikleyip bıçaklamış

Camda birisini gördüğü için panikleyip bıçaklamış

Şüpheli, evin önüne geldiğinde camda birisini gördüğünü ve panikleyerek Özdemir'e bıçakla saldırdığını ve çantasını da bu panikle alamadığını ileri sürdü.

Daha önce de öldürmek için kadınları takip etmiş

Daha önce de öldürmek için kadınları takip etmiş

Daha önce de birilerini öldürmek için planlar yaptığını ifade eden zanlı, hedef olarak kadınları seçtiğini söyledi.

Saldırganın bazı kadınları takip ettiğini ancak bu kişilerin kalabalığa karışmasından dolayı cinayeti gerçekleştiremediğini söylediği öğrenildi.

Daha fazla kişiyi öldürmek için tabanca bulmaya çalışmış

Daha fazla kişiyi öldürmek için tabanca bulmaya çalışmış

Zanlının, ifadesinde, daha fazla kişiyi öldürmek için tabanca bulmaya çalıştığını ancak parası olmadığı için tabanca alamadığını iddia ettiği kaydedildi.

Adliyeye sevk edildi

Adliyeye sevk edildi

Sorgusunda suçunu itiraf eden zanlı Özgür Arduç, Ordu İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından polis ekiplerince güvenlik önlemleri alınarak binadan çıkarıldı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Apollonia corleone

Tam da dün biri tarafından takip edildikten sonra Ceren in dönüp arkasına baktığı videoyu gördüm.O kadar korkunç ki hepimiz Ceren olabilirdik hepimiz!Bu kork... Devamını Gör

Onuncu Köy

Ve bu ölmeyi hak eden zat bir çocuğu öldürdükten sonra cezaevinden çarşı iznine çıkabiliyor. Verilen bu izninden dönmeyip başka bir masumun hayatını sonlan... Devamını Gör

Rendan34

Şu gencecik kız için "tipine bak zaten yaşamayı hak etmiyordu" diye yorum yapanlar, şu katilin tipine bakınca yaşamayı hak ettiğini düşünüyolar demek ki.

sezen karaca

Zihniyetlerine tüküreyim