Görüş Bildir
Haberler
Cerablus'ta 1 Asker Şehit

Cerablus'ta 1 Asker Şehit

ATKN
27.08.2016 - 20:33 Son Güncelleme: 28.08.2016 - 01:47

TSK'nın Suriye’de başlattığı 'Fırat Kalkanı' harekâtının dördüncü gününde, roketle Türk tankına saldırılması sonucu ilk belirlemelere göre 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı. Anadolu Ajansı, roketi PYD'lilerin attığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: AFP / Bülent Kılıç

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince başlatılan 'Fırat Kalkanı' harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun, Cerablus bölgesindeki ilerleyişi sürüyor.

Anadolu Ajansı'nın bölgedeki kaynaklardan edindiği bilgilere göre Cerablus'un 6-7 kilometre güneyinde PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait iki tanka roketatarla ateş açıldı.

Saldırının ardından tanklardan biri yoluna devam ederken, bir asker hafif yaralandı. Bir başka tank ise isabet aldı. Tanktaki bir asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Saldırının ardından terör örgütüne ait hedefler obüs ve top atışlarıyla vuruldu.

Şehit askerin cenazesi ile yaralanan 3 asker Türkiye'ye getirildi

Şehit askerin cenazesi ile yaralanan 3 asker Türkiye'ye getirildi

Fotoğraf: AA

Bu arada şehit olan askerin cenazesi ile yaralanan 3 asker, helikopterle Türkiye'ye getirildi. Yaralı askerler, Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alındı.

Şehit Uzman Çavuş Ercan Çelik 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saldırıda isabet alan tankta bulunan Uzman Çavuş Ercan Çelik şehit düştü.

Çelik'in Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yaşayan baba ocağına ateş düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
colombian

üzülme şehidim,senin yerinde orda olması gereken suriyeli delikanlılar burda plajlarda kumdan kale yapıyor!

Lan olum çıldıracağım ya benim mehmetçiğim gidecek elin suriyelisinin egemenliğini savunacak, bu soysuz ibne araplarda buraya gelip köpek gibi sikişip üreyec... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kimin savaşıdır bu? suriyeliler floryada plajda eğlence düzenlerken gariban Türk askerinin elin suriyesinde şehit düşmesi kadar acı bir durum yok. ne diyelim... Devamını Gör