Görüş Bildir
Haberler
Cep Telefonunu Elinden Düşüremeyenlere Özel, Bağımlılık Yaratma Riski Yüksek 13 Oyun

Cep Telefonunu Elinden Düşüremeyenlere Özel, Bağımlılık Yaratma Riski Yüksek 13 Oyun

Son zamanlarda, karantinanın da etkisiyle mobil oyunlara ilgi oldukça arttı. Tabi oynarken eğlenceli olan oyunlar zamanla bağımlılık yapmaya başladı. Şimdi başlayınca elimizden bırakamadığımız oyunlara bakalım. Bağımlılık Yaratma Riski Yüksek 13 Oyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oyna Kazan

1. Oyna Kazan

Oyna Kazan bildiğimiz para ödüllü yarışmalar gibi. Diğerlerinden onu ayıran özelliği ise belli bir soru sayısının olmaması. Kazanmak için diğer yarışmacıları elemeniz gerekiyor. Milyonlarca lira ödül dağıtan yarışma Google tarafından 2019un en iyi oyunu seçilmişti.

2. Zombi Çetesi

2. Zombi Çetesi

Oynayabileceğin 6 farklı karakterin var ve farklı özelliklere, güçlere sahipler. Bu oyunu diğerlerinden zombi oyunların ayıran özellik, bu sefer zombilerin tarafındasın. Zombilere yardım edeceksin.

3. Water Sort Puzzle

3. Water Sort Puzzle

Water Sort Puzzle oyununda cam tüplerin içine karışık olarak bulunan sıvıları ayrı ayrı cam tüplere koymalısınız. Her bölümde boş tüp ve karışık sıvılar bulunuyor. Boş tüplere sıvıları ayrı ayrı doldurmalı ve daha sonra koyduğunuz sıvıların üzerine aynı renkte sıvı koymak zorundasınız. Hamle sınırlaması yoktur.

4. Dots And Boxes

4. Dots And Boxes

Bu oyun oldukça basit. İki kişinin sırasıyla noktaları birleştirerek, çizgiler çizdiğiniz oyunda amacınız rakibinizden çok kare yapmak.

5. Two Dots

5. Two Dots

Aynı renkteki noktaları yatay veya dikey olarak birleştirerek yok etmelisiniz. Ne kadar çok noktayı yok ederseniz o kadar puan kazanırsınız. Süreli ve hamleli olarak iki seçeneği vardır.

6. Math Riddles

6. Math Riddles

Math Riddles bir matematik bulmaca oyunudur. Geometrik şekiller ve rakamların uyumu ile son rakamı bulmak için çabalanır. Her bulmaca farklı seviyededir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Going Balls

7. Going Balls

Topu platform üzerinden dikkatli bir şekilde götürerek bitiş noktasına gelmeniz gerekiyor. Bol engelli bu yolda dikkatli ve kontrollü olmalısınız.

8. Bricks Ball Crusher

8. Bricks Ball Crusher

Ekranın altında bulunan topu üstteki kutulara doğru fırlatıyorsunuz. Kutuların üzerinde yazan sayı, top ona her çarptığında azalıyor. Sayılar bitince kutu yok oluyor. Seviye atladıkça topunuz fazlalaşıyor.

9. Go Escape!

9. Go Escape!

Yukarıdan atılan topu, kurduğun düzenekte ok ile belirtilen yere götürmen gerekiyor. Top düşerse tekrar başlayacaksın.

10. Chain Cube

10. Chain Cube

Önünüzdeki küple nişan alıp, karşıdaki aynı renk ve aynı numaralı küpleri vurmaya çalışıyorsunuz. Vurdukça üzerindeki sayı artan küp ile 2nin kuvvetleri olarak kübün değerleri siz üç boyutlu bir 2048 havası estirecek.

11. Zen Symmetry: Relaxing Puzzle Game

11. Zen Symmetry: Relaxing Puzzle Game

Zen Symmetry oyunu oldukça basit. Çizgiler etrafında simetrik görüntüler oluşturmak için bulmacaları çözmeniz gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Mental Math Master

12. Mental Math Master

Seviye arttıkça zorlaşan, matematik problemlerini çözmeniz ve beyin egzersizi yapmanız için bağımlılık yaratan güzel bir uygulama.

13. Fishing Clash

13. Fishing Clash

Farklı balık türlerini oltanız ile tutuyorsunuz. Oyunun içinde birbirinden farklı konumlar da bulunuyor. Seviye yükseldikçe daha zor balıkları tutabilir ve bulunması zor olan yemlere ulaşabiliyorsunuz. Gerçekçiliği sayesinde diğer oyunlardan farklılık gösteriyor.

Bunlara da göz atabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mustafa Berat Usta

İçlerinden gerçekten çok kaliteli oyunlar var. Fakat hakikatten ismini vermek istemediğim 2-3 tane oyunlar çok gereksiz. Allahtan burda android ''Pes'',''Fif... Devamını Gör