Görüş Bildir
Haberler
Cenk Tosun Kavgasında Üçüncü Perde!

Cenk Tosun Kavgasında Üçüncü Perde!

Fatih
09.02.2014 - 20:35

Cenk Tosun Kavgasında Üçüncü Perde!

Beşiktaş ve Gaziantespor arasındaki Cenk Tosun tartışmasına söz sırası İbrahim Kızıl'daydı... Gaziantepspor Başkanı, Beşiktaş'ın açıklamalarına yanıt verirken Siyah-Beyazlılar'ı kamuoyunu yanıltmaya çalışmakla suçladı.

Gazinatepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl yaptığı yazılı açıklamada, futbolcuları Cenk Tosun'un Beşiktaş'a transfer olma sürecini eleştirdi.

Başkan Kızıl yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'O icazetname son saatlerde verildi'

'Beşiktaş Kulübü ile aramızda yaptığımız İcazetname'yi, kamuoyuna yanlış bir şekilde sunarak herkesi yanıltmaktadır. Tabii ki o imzalar bana aittir ancak herkesin şunu bilmesinde yarar vardır ki biz o icazetnameyi 3 Şubat'ta transferin son saatlerinde verdik. Şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz ki bizim tepkimiz 1 haftadır yaşanan bu süreç değildir. Serdar Kurtuluş transferinden bu zamana yaklaşık 1.5 yıldır Beşiktaş Kulübü yönetici ve idarecileri sürekli genç oyuncumuzun aklını karıştırmıştır. Biz Beşiktaş'tan büyüklüğünü gösterip bizimle konuşarak bu transferi noktalamaları beklerdik ancak maalesef onlardan o büyüklüğü göremediğimiz gibi futbol ahlakına uymayacak bir şekilde takımımızda forma giyen futbolcumuzu kandırmışlardır.

'Cenk'i çok isteyen oldu'

Başkan Kızıl yönetim olarak iyi şartlar sunmaya çalışmalarına rağmen Cenk Tosun'un sözleşmesini uzatmak istemediğini ve ayrılmak istediğini ifade ederek, 'Bunun üzerine Cenk Tosun'a isteyen takımlar olduğunu söylememize rağmen ısrarla 'hayır' diyerek teklifleri kabul etmemiştir. Gerek yurt dışından olsun ve gerekse de yurt içinden Bursaspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor gibi takımlarımız oyuncumuzla yakından ilgilenmiş, ancak hiçbir teklifi kabul etmeyerek sadece Beşiktaş'ta oynayacağını ifade etmiştir. Böyle bir durumda yapacak hiçbir şey olmadığı için kulübümüzün menfaatleri gereği transferin son günü ve saatlerinde Beşiktaş Kulübüne icazetname'yi gönderdik.

'Utanmadan forma giydirip...'

Ayrıca bir diğer tepkim ise Cenk Tosun'a Beşiktaş formasını giydirerek ulusal basına servis edilmesine olmuştur. Zaten en büyük saygısızlık da bu olmuştur. Gaziantepspor Kulübü'nün bir duruşu ve saygınlığı vardır. Hiç kimse Gaziantepspor Kulübü ve camiasına saygısızlık yapamaz. Futbolcum ile 1.5 yıldır etik olmayan bir şekilde görüşerek imza attırıyorsun ve birde utanmadan benim sözleşmeli futbolcuma forma giydirip basına servis ediyorsunuz; Bu davranış ne kadar etiktir, saygı değer Beşiktaş Kulübü Camiasına ve tüm futbol ailesine soruyorum.

'Bu, 1.5 yıllık sürecin sonucu'

Tabii ki bizde biliyoruz ki sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala her futbolcu istediği takımla görüşür ve imza atar. Ancak bir kez daha söylüyorum, bu konu ne 1 haftalık, nede 6 aylık bir süreçtir. Koyduğumuz tepki 1.5 yıldır Beşiktaş Kulübü Yöneticileri ve İdarecilerinin etik olmayan bir şekilde görüşmeler yaparak oyuncumuza taahhütler vermiş olmalarıdır.

Yeni Şafak

Kaynak: http://yenisafak.com.tr/spor-haber/ce...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın