Görüş Bildir
Haberler
Cengiz Özyalçın: 'Futbolcuları Ben mi Sakatladım?'

Cengiz Özyalçın: 'Futbolcuları Ben mi Sakatladım?'

Galatasaray'ın Eskişehirspor'a 4-3 mağlup olduğu maç sonrası basına açıklama yapan Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, muhabirin sakat futbolcuların yönetimin hatası olduğunu ifade etmesi üzerine 'Ben mi sakatladım futbolcuları' diye çıkıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eskişehirspor maçı sonrasında Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özyalçın konuşmasına “Şehit haberleriyle sarsıldık” diyerek başladı. Aldıkları yenilgi nedeniyle de Galatasaray taraftarlarından özür dilediğini belirten Özyalçın şöyle konuştu:

“Bugünkü sonuç için bir şey söylemek isterim. Birincisi tüm Galatasaraylılardan özür diliyorum. İkincisi Eskişehirspor’a da bugünkü güzel oyunlarından ve de bu kadar güzel oynamalarına rağmen ligdeki konumlarının kendileriyle eşdeğer olmadığını söylemek isterim. Bunun dışında bir şey dikkatimi çekti; bizim puan kaybettiğimiz maçlar genellikle ligin dip sıralarında yer almış takımlar. Eskişehirspor kendi sahasında 4 maç yapacak. Önümüzdeki hafta deplasmandalar. Sevgili başkanla oturup konuştuk. Soru sordum, maç öncesi değerlendirmeler yaptık. Maç sonrası değerlendirmeler yaptık. Tabi bir Galatasaraylı olarak Galatasaray’ın bugünkü sonucundan memnun olmamı beklemesinler. O nedenle ben tekrar söylüyorum, tüm Galatasaray taraftarlarımıza, Galatasaray’a sevgi dolu yüreklerini bağlamış kişilere bir yönetici olarak ne söyleyebilirim, sadece özrümü söylemek isterim.”

'Takımın Forveti Yok 3 Gol Atıyor'

Cengiz Özyalçın bir basın mensubunun sorusuna soru ile karşılık vererek şu ifadeleri kullandı:

“Sence Galatasaray’ın yönetimi ile ilgili eksiklik nedir? Taşın altına elini koymak mı? Galatasaray’ı UEFA kriterlerine karşı mücadele edip düzlüğe çıkarmak mı hata, değil. Bir kulp aramak için söylemiyorum. Galatasaray’ın takımı 6 tane 7 tane eksikten oluşuyor bugün. Takımın iskeleti yok. Omurgası eksik. Ama sırtında taşıyacakları bir Galatasaray forması var. Ben onun ayrıcalığını düşünüyorum. Sıkıntım bu. Olabilir, biri gider öbürü gelebilir. Eksik olabilir. Sabri yok, Sneijder yok, Selçuk yok, Hamit kronik, Burak zaten gitmiş. Takımın forveti yok. Neyle gol atacak. 3 tane gol atıyor Eskişehir’de.”

Özyalçın, bir basın mensubunun ‘Yönetimin hatası yok mu?’ şeklindeki sorusu üzerine, “Ben mi sakatladım, kim sakatladı? Ulusal maçta sakatlandı Sneijder. Sen nasıl gazetecisin bağışla beni. Ulusal milli maçta sakatlanan Hakan’ı ben mi sakatladım? Hakan yok. Takımın orta direği yok. Orta sahasında iki tane adam yok. Ama ben bütün bunlara mazeret ve kılıf aramıyorum. Önce sevgili Eskişehirspor’u tebrik ediyorum ve Galatasaray’ın bütün bu sıkıntılara rağmen bugünkü sonuç için bütün Galatasaraylılardan özür diliyorum” diye konuştu.

Açık Mert Korkusuz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bülent

Amatörler